Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ''BLUES ANTIVIRUS'' ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ''GHETTO'' !!! ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

Οι BLUES ANTIVIRUS (που δίκαια συγκαταλέγονται ως μία από τις καλύτερες εγχώριες μπάντες στο είδος τους), ξαναέρχονται γιά ένα εκρηκτικό live στο Ghetto το Σάββατο στις 7 του Μάη για να μας χαρίσουν μία βραδυά γεμάτη Rhythm 'n' Blues και Classic Rock όπως μόνον αυτοί ξέρουν να παίζουν !!!
Οι Blues Antivirus δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2011 αρχικά ως Antivirus Blues Band.
Μετά απο αποχώρηση κάποιων μελών που δεν σχετιζόταν με διαπροσωπικά προβλήματα της μπάντας, η σημερινή σύνθεσή της περιλαμβάνει τους:

Μεταξά Δρακόπουλο φωνή,
Αντώνη Παναγόπουλο κιθάρα,
Νίκο Χριστοδούλου πλήκτρα,
Νίκο Δρουκόπουλο μπάσσο και
Νίκο Παπαδημητρόπουλο τύμπανα.
Τα μέλη της μπάντας, παλιοί μουσικοί όλοι τους, κουβαλάνε πολυετή εμπειρία είτε από συμμετοχές σε διάφορες μπάντες, είτε από κατά διαστήματα επαγγελματική ενασχόληση με τη μουσική.
Έχοντας κατά καιρούς ασχοληθεί με όλα σχεδόν τα είδη της μουσικής, διεπίστωσαν ότι η αγάπη τους για τη Blues και την Classic Rock μουσική είναι ο συνδετήριος κρίκος που τους ενώνει μουσικά εκτός απο το γεγονός οτι πρώτα απ' όλα είναι φίλοι.

 Το ντεμπούτο τους στη μουσική σκηνή της Πάτρας ως Blues μπάντα, έγινε ελάχιστους μήνες μετά τη δημιουργία τους, παίζοντας την αγαπημένη τους R & B σε μια συναυλία με τους καλούς τους φίλους Blues Wire.
Επειδή η μη συχνή συμμετοχή τους στα μουσικά δρώμενα της πόλης ήταν δική τους επιλογή, επανεμφανίσθηκαν λίγους μήνες μετά, ανοίγοντας το live της διάσημης αμερικάνικης rock μπάντας των Radio Moscow. Απο τότε έχουν εμφανιστεί σε πολλά live στην Πάτρα και όχι μόνο.
Η μπάντα μετα από μια επιτυχημένη πορεία διαλύθηκε την άνοιξη του 2014, αλλά πριν από 6 μήνες το REUNION ήταν γεγονός που χαροποίησε όλο το μουσικόφιλο κοινό της Πάτρας.
Με την επιστροφή τους αυτή, επιδιώκουν μια μεγαλύτερη πρόσβαση στα μουσικά δρώμενα που αφορούν το συγκεκριμένο είδος στη χώρα μας, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει τη σύνθεση αμιγώς δικών τους κομματιών πέρα απο τις προσωπικές διασκευές που κάνουν μέχρι τώρα.
Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόσφατη επιτυχημένη συναυλία τους με τους Blues Wire εδώ στην Πάτρα, κλείνουν τη φετεινή χειμερινή σεζόν στο Ghetto (που τείνει να γίνει το στέκι τους) , σε μία ακόμα βραδυά που θα θυμάστε για καιρό! 
Free entrance
Open doors:22:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: