Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Η EUROVISION ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΣΤΟΝ....ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ !!!

Την υπόσχεση να επισκεφθεί την Αυστραλία στα πλαίσια των διπλωματικών επαφών του με τις χώρες του σκληρού ευρωπαϊκού πυρήνα, έδωσε ο πρωθυπουργός μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Η συμμετοχή της Αυστραλίας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision φαίνεται ότι δημιούργησε παρεξήγηση στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον. Μια παρεξήγηση που με τη σειρά της οδήγησε σε μίνι κυβερνητική κρίση.
Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ζήτησε εξηγήσεις από τον Νίκο Κοτζιά γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει φροντίσει ως υπουργός Εξωτερικών να οργανώσει επίσημη επίσκεψη στην συγκεκριμένη «ευρωπαϊκή» χώρα στα πλαίσια των επαφών της κυβέρνησης για αναζήτηση συμμαχιών στην Ε.Ε.
Μάλιστα με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ο Αλέξης Τσίπρας υπόσχεται ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές στις προηγούμενες κυβερνήσεις που «αγνόησαν» έναν τόσο σημαντικό σύμμαχο στην Ευρώπη. Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας αυστραλια                                                                                                  Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: