Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ( GAP ) : ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.....ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ !!!

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στον χώρο «Πολιτεία», στην Πάτρα μίλησε ο πρώην.....''πρωθυπουργός'' και επικεφαλής του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» Γιώργος Παπανδρέου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο περιοδειών σε όλη τη χώρα."Δεν ζητάμε συγγνώμη, κάναμε το χρέος μας", ανέφερε ανοίγοντας την ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου". «Πάμε μαζί ξανά… Χρειαζόμαστε ένα μορατόριουμ μεταξύ μας, μεταξύ των πολιτών, έναν διάλογο ήσυχα και απλά με αλήθειες μεταξύ μας. Αρκετά οι ηγεσίες δίχασαν τους πολίτες.», πρόσθεσε ο Γ. Παπανδρέου. Την ώρα δε που αναφέρθηκε στα συναίσθημα που το γεννάει η παρουσία του στα «Άγια χώματα της Αχαΐας», διεκόπη από τους συγκεντρωμένους οι οποίοι φώναζαν το σύνθημα «Ανδρέα ζεις εσύ μας οδηγείς».
«Οι αγώνες τόσων γενεών που πάλεψαν και με τον Ανδρέα και τον Γεώργιο μας ενώνουν. Είμαι ακόμα εδώ, είμαστε ακόμα εδώ, ενωμένοι με ιστορία και αξίες. Σας ξέρω και με ξέρετε», απάντησε ο Γ. Παπανδρέου. Είμαι αποφασισμένος οι επόμενες εκλογές να βρουν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στο χέρι του κάθε πολίτη, με πλήρες οπλοστάσιο θέσεων και προτάσεων για το μέλλον του τόπου.
Θα μπω ξανά μπροστά αλλά σας χρειάζομαι όλους, τώρα που οι μύθοι κατέρρευσαν. Τώρα ήρθε η δική μας ώρα, περήφανοι για το έργο μας», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος όμως την ίδια ώρα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο και συνεργασιών των προοδευτικών δυνάμεων της χώρας. «Είμαστε πάντα ανοικτοί στο διάλογο αλλά αλλεργικοί στην συναλλαγή», υπογράμμισε. «Ακόμα υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που πιστεύουν ότι την χώρα χρεοκόπησα δύο λέξεις από μια ομιλία μου και όχι η καραμανλική λαίλαπα της περιόδου 2004-2009… Στην περσινή διαπραγμάτευση το παίζαμε τρελοί, ωραίο για Ριάλιτι Σόου. Λοιδορήθηκα όσο κανείς… δεν κρατάω όμως κακία σε κανένα. Μπορούμε να προχωρήσουμε; Να πάμε παρακάτω. Δικός μου εχθρός δεν είναι ο Τσίπρας όπως δεν ήταν και ο Σαμαράς.»
«Ο δικός μας δρόμος δεν ήταν μόνο σκληρά μέτρα αλλά και μεταρρυθμίσεις. Έχουμε να ακούσουμε για πραγματικές μεταρρυθμίσεις από το 2011. Ασχολήθηκαν με το 4-4-2 στο Δημόσιο, με το πώς θα παγιδευτεί ο Τσίπρας σε αριστερή παρένθεση, με το σακάκι του κάθε Βαρουφάκη κ.α.. Όλος ο πολιτικός κόσμος ασχολείται με οτιδήποτε άλλο από το να κάνουν καμιά μεταρρύθμιση. Ούτε η δεξιά ούτε η αριστερά είχαν πραγματικό πρόγραμμα. Μόλις έκατσαν στις καρέκλες της εξουσίας χάθηκε η αντιμνημονιακή τους στάση.
Ασχολούνται με ανούσιους κομματικούς σκυλοκαβγάδες. Οι χθεσινές αποφάσεις του Eurogroup ήταν λίγο καλύτερες του αναμενομένου…. Αλλά οι αποφάσεις αυτές ήταν αποτέλεσμα ενός δειλού και στενόμυαλου συμβιβασμού ειδικά για το χρέος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: