Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ : ΠΙΟ....''ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ'' ΑΠΟ ΠΟΤΕ !!! [ video ]

Φουντώνουν ξανά οι φήμες που θέλουν τον Σάκη Ρουβά να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, όχι ως υποψήφιος βουλευτής όπως είχε γραφτεί στο παρελθόν, αλλά ως υποψήφιος ευρωβουλευτής. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναζητούσε ένα πρόσωπο - έκπληξη για το ''γαλάζιο'' ευρωψηφοδέλτιο και φαίνεται ότι κατέληξε στο πρόσωπο του δημοφιλούς τραγουδιστή.
Ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και αρκετό καιρό φλέρταρε με την ιδέα της ενεργού εμπλοκής του στην πολιτική κάτι που μάλλον δείχνει να λαμβάνει σάρκα και οστά στις επικείμενες ευρωεκλογές του Μαΐου. Ο Σάκης Ρουβάς ήδη έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα στην Πειραιώς από τους επικοινωνιολόγους της ΝΔ, προκειμένου να εκπαιδευτεί στα της πολιτικής, στη ρητορική, στις βασικές αρχές του κόμματος και στον τρόπο με τον οποίο θα αποφεύγει τις πιθανές ''παγίδες'' που θα του στήσουν οι αντίπαλοι.

Με τη συγκεκριμένη επιλογή, ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να εισαγάγει τον λόγο της ΝΔ στο νεανικό κοινό, στο οποίο οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι όλα τα κόμματα υστερούν. Από την άλλη, η  εφημερίδα Καθημερινή έχει αναλάβει να "οικοδομήσει" το προφίλ του Σάκη ως πολιτικού. Έτσι το πρωτοσέλιδο της παραδοσιακής Δεξιάς εφημερίδας του Αλαφούζου κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον Σάκη Ρουβά και μας πληροφορεί ότι είναι "πιο πολιτικός από ποτέ". Όλα καλά μέχρι εδώ, αυτό είναι και το επίπεδο της εφημερίδας.
Τώρα τελευταία τον έχει αναλάβει η οικογένεια Βαρδινογιάννη,  όπως κάποτε οι άρχοντες προσλάμβαναν τους γελοτοποιούς για τους ψυχαγωγούν στις αυλές - ήταν αρκετά ώστε ο Σάκης να δημιουργήσει τη νέα του εικόνα. Μέχρι και στην Επίδαυρο τον έστειλαν.
Η κυρά Μαριάνα τον σέρνει σαν κατοικίδιο σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού περιεχομένου ενώ ο ΣΚΑΙ (του Αλαφούζου πάλι) τον έκανε και παρουσιαστή και μιλάει......Μην φανταστείτε πολλά πράγματα, ένα "Είστε έτοιμοι", "Είσαι καταπληκτικός", κ.α.!
Το ακόμη χειρότερο είναι ότι όπως μας πληροφορεί απολύτως αξιόπιστη πηγή ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάνει πρόταση στον Σάκη Ρουβά, ώστε να ενταχθεί στη ΝΔ και να κατέβει στο μέλλον υποψήφιος με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το πιο τρομακτικό είναι ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά το ΟΚ που έλαβε από την επιχειρηματική οικογένεια που τον υιοθέτησε, ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδεχθεί την πρόταση.
Μέχρι να το δούμε αυτό, εφημερίδες, όπως η Καθημερινή θα χτίζουν το προφίλ του. Το ίδιο θα κάνουν και τηλεοπτικοί σταθμοί, όπως για παράδειγμα το Star Channel.
Επειδή, όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκλείεται να γίνει πρωθυπουργός, έτσι αποκλείεται να δούμε τον Σάκη υπουργό.

Κατά τα άλλα: Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: