Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ''ΛΑΕ'' ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' !!!

Την μεταξύ τους συνεργασία ανακοίνωσαν η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και η “Χριστιανική Δημοκρατία”, έπειτα από συνάντηση αντιπροσωπειών. Αντιπροσωπεία της ΛΑΕ αποτελούμενη από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη  και τους Δημήτρη Στρατούλη και Νίκο Γαλάνη  (μέλη της γραμματείας της) συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Χριστιανικής Δημοκρατίας αποτελούμενη από τους Μανώλη Μηλιαράκη, Γιάννη Ζερβο και Δημήτρη Πισινά» Τα δύο κόμματα στη συνάντησή τους, βρήκαν κοινό τόπο στην ανάγκη ανατροπής των μνημονίων και αποφάσισαν κοινές δράσεις.

Ποιά είναι η Χριστιανική Δημοκρατία;
Η “Χριστιανική Δημοκρατία” υπάρχει από το 1953 και πρόκειται για διάσπαση της Δημοκρατικής Ενώσεως. Χαρακτηρίζεται ως Χριστιανοσοσιαλιστικό κόμμα, ενώ στις αυτόνομες εκλογικές καθόδους της μετά τη Μεταπολίτευση έχει καταγράψει το μεγαλύτερό της ποσοστό στις εκλογές το 1981 με 1,15%.
Το 1985 συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ, ενώ το 1989 κατήλθε αυτόνομη για να καταγράψει μόλις 0,2%. Εμφανίζεται ξανά στις εκλογές του 2007, όταν και στηρίζει την “Δημοκρατική Αναγέννηση” του Στέλιου Παπαθεμελή.Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΤΕΙΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: