Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ - ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ....ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ !!!

Η κυβέρνηση έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ότι βρίσκεται στο τραπέζι η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, τόνισε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι πήρε σήμερα τη σκυτάλη της παραπληροφόρησης από κατασκευασμένες ειδήσεις. Η κυβέρνηση προσπαθεί να κατοχυρώσει ακόμη περισσότερο τα κοινωνικά δικαιώματα, κάτι που θα γίνει στη συνταγματική αναθεώρηση, τόνισε ο υπουργός.
Σύμφωνα με τον Γ.Κατρούγκαλο, η κυβέρνηση προσπαθεί στην επόμενη συζήτηση για τα εργασιακά, να κατοχυρώσει ακόμη περισσότερο τα κοινωνικά δικαιώματα, κάτι που θα γίνει στη συνταγματική αναθεώρηση. «Ο βασικός μας στόχος για το Σεπτέμβρη είναι να ξαναέχουμε συλλογικές διαπραγματεύσεις, να επιστρέψει η Ελλάδα πίσω στο ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο», τόνισε.
«Ακριβώς επειδή το παλιό πολιτικό σύστημα που κατέρρευσε, το σύστημα της διαπλοκής, βλέπει ότι ήρθε η ώρα της υπέρβασης του, προσπαθεί με κάθε τρόπο να δημιουργήσει ξανά τεχνητά ειδήσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Να παρατείνει την πολιτική αβεβαιότητα, τώρα που αυτή τερματίστηκε, και προφανώς προσπαθεί, όχι προς όφελος αλλά προς ζημιά της χώρας», δήλωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
«Αναφέρομαι προφανώς στις κατασκευασμένες ειδήσεις ότι τάχα είναι στο τραπέζι η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού. Η οποία μολονότι διαψεύστηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, εξακολουθεί να είναι στην επιφάνεια της πολιτικής συζήτησης, της παραπληροφόρησης», πρόσθεσε. Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενσωμάτωσης ή επιμερισμού του 13ου και 14ου μισθού, ο υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι αυτό το θέμα το έθεσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ στην τελική του ομιλία στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ. «Δεν είναι κάτι που το συζητά η κυβέρνηση. Εμείς προσπαθούμε στην επόμενη συζήτηση για τα εργασιακά, να κατοχυρώσουμε ακόμη περισσότερο τα κοινωνικά δικαιώματα, κάτι που θα γίνει στην συνταγματική αναθεώρηση, και ο βασικός μας στόχος για τον Σεπτέμβρη είναι να ξαναέχουμε συλλογικές διαπραγματεύσεις, να ξαναφέρουμε την Ελλάδα πίσω στο ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο».  
ThePressProject

Δεν υπάρχουν σχόλια: