Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ....''ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ'' !!!

Αυστηρές οδηγίες να μην μιλούν σε Βρετανούς, αλλά ακόμα και να μην επισκεφθούν το “νησί” μέχρι η βρετανική κυβέρνηση να προχωρήσει τις διαδικασίες αποχώρησης από την ΕΕ, φέρεται να έχει δώσει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Ο πρόεδρος της Κομισιόν με έγγραφό του που μοιράστηκε την Τρίτη σε μέλη της Κομισιόν, τους προσωπάρχες και τους διευθυντές τους ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξουν “μυστικές διαπραγματεύσεις” με τους Βρετανούς. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες πίεσαν τον Βρετανό πρωθυπουργό να ενεργοποιήσει το Άρθρο 50 και οι διαπραγματεύσεις της αποχώρησης να ξεκινήσουν άμεσα, ο Κάμερον όμως φαίνεται αποφασισμένος να μην υποχωρήσει και να μεταθέσει την συγκεκριμένη διαδικασία για τον Σεπτέμβρη αφήνοντας την ευθύνη της απόφασης στον διάδοχό του, που θα πάρει μέρος στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στην Μπρατισλάβα, όπως ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τουσκ.
Το Politico, ισχυρίζεται πως έχει το εν λόγω έγγραφο στα χέρια του. Το έγγραφο φέρεται να έχει ημερομηνία Τρίτης και να περιέχει οδηγίες να μην μιλούν σε Βρετανούς, να μην ταξιδεύουν στη Μεγάλη Βρετανία και να μην απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία του Brexit. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: