Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΝ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!!

Η Μεγάλη Βρετανία πηγαίνει σήμερα στις κάλπες για να ψηφίσει σε ένα ιστορικό δημοψήφισμα, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί η παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι κάλπες άνοιξαν στις 07:00 ώρα Βρετανίας (09:00 ώρα Ελλάδος) και κλείνουν στις 22:00 (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος).
Υπολογίζεται ότι πάνω από 46 εκατ. άνθρωποι θα ψηφίσουν, αριθμός - ρεκόρ για δημοψήφισμα στη Βρετανία.
Πρόκειται για το τρίτο δημοψήφισμα στην ιστορία της χώρας, το οποίο διεξάγεται έπειτα από τέσσερις μήνες πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στους υποστηρικτές της παραμονής της Βρετανίας και εκείνους που επιθυμούν την αποχώρησή της από την ΕΕ.
Η εκστρατεία υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανέκτησε το προβάδισμά της έναντι της εκστρατείας υπέρ της αποχώρησης από αυτήν, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Times.Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΛΠΕΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, η εκστρατεία υπέρ της παραμονής προηγείται με 51%, έναντι ενός 49% της εκστρατείας υπέρ του Brexit.
Τα ποσοστά αυτά προκύπτουν με βάση τους υπολογισμούς για τη συμμετοχή και μετά την αφαίρεση όσων από τους ερωτηθέντες απάντησαν «δεν γνωρίζω» ή δεν απάντησαν τι θα ψηφίσουν, εξήγησε ο Σαμ Κόουτς, αναπληρωτής αρχισυντάκτης του πολιτικού τμήματος των Τάιμς.
Προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας για την εφημερίδα έφερε την εκστρατεία υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ να προηγείται.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΛΠΕΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: