Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ....''ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ'' !!!


«H Ισπανία φέρνει την επόμενη μεγάλη κρίση στην ΕΕ», εκτιμά η γερμανική εφημερίδα Die Welt σε άρθρο της για τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής. «Η χώρα που ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ειρηνικής προόδου, τώρα είναι έτοιμη να καταρρεύσει πολιτικά» προσθέτει η γερμανική εφημερίδα.
«Η Ευρώπη είναι σε κρίση σε κάθε γωνιά της. Από το δημοψήφισμα στη Βρετανία, την απειλή της τρομοκρατίας και την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Γαλλία, τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας και το προσφυγικό ζήτημα ,οι εκλογές στην Ισπανία μπορεί να είναι ακόμη μία  εσωτερική απειλή της Ευρώπης» σημειώνει η Die Welt.
Το γεγονός ότι οι  Ισπανοί θα πρέπει να πάνε στις κάλπες και πάλι έξι μήνες μετά τις τελευταίες εκλογές, αποτελεί  ένα κακό προμήνυμα ότι η χώρα δεν μπορεί πλέον να κυβερνηθεί. Μια κατάσταση που περιπλέκεται από τις τάσεις ανεξαρτησίας στην Καταλονία και τη χώρα των Βάσκων αλλά και τις τάσεις προστασίας των ιστορικών ταυτοτήτων στη Γαλικία, τις Κανάριες νήσους ή τις Βαλεαρίδες.Αποτέλεσμα εικόνας για κριση ισπανια

Δεν υπάρχουν σχόλια: