Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ....ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!!

Στην παραδοχή ότι κάποια από τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση δεν συνάδουν με το νόημα του Συντάγματος, προχώρησε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της οικονομίας τονίζοντας πως «η χώρα απελευθερώνεται από το ζυγό. Μπαίνουμε σε φάση απομνημονιοποίησης. Από εδώ και πέρα έρχονται καλύτερες μέρες. Η οικονομία θα βελτιωθεί». Κάλεσε όλους να σταματήσουν τα καθημερινά «μνημόσυνα» και να αισθανθούν όλοι την αλλαγή που έρχεται στη χώρα μετά τη συμφωνία στο περασμένο Eurogroup και την απόφαση για εκταμίευση της δόσης.
Απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι στη διαπραγμάτευση κερδήθηκαν τα ειδικά μισθολόγια, ενώ αναγνώρισε ότι υπήρξαν και σημεία συμβιβασμού μιλώντας και για μέτρα που δεν συνάδουν με το νόημα του Συντάγματος, αναφερόμενος και στο θέμα του ΦΠΑ στα νησιά.
Αναγνώρισε ότι όλοι έχουν υποστεί τεράστια πίεση και πως δύσκολα εργαζόμενοι και συνταξιούχοι μπορούν να τα βγάλουν πέρα.
Εάν έλθουν επενδύσεις, αλλάξει το οικονομικό κλίμα, επιστρέψουν στην Ελλάδα τα χρήματα που έφυγαν στο εξωτερικό και μειωθεί η ανεργία, πολλοί άδικοι φόροι, μεταξύ των οποίων και ο ΕΝΦΙΑ, θα αποτελέσουν παρελθόν πολύ πριν από το 2031, είπε ο υπουργός Άμυνας, μιλώντας για κοινωνικό μέρισμα που θα μοιραστεί σε έχουν ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: