Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΩΣ....ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ !!!

Παρά την ηλικία του ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος δεν συμβιβάζεται με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος με το οποίο ο ελληνικός λαός αποφάσισε το πολίτευμα που επιθυμεί για τη χώρα. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος δήλωσε ότι θα γύριζε ως μονάρχης αν κάτι τέτοιο ήθελε ο λαός απορρίπτοντας όμως τη συμμετοχή του σε κάποιο κόμμα ή την ανάληψη κάποιου άλλου ρόλου.

Εντύπωση έκανε οτι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος απάντησε με σαφήνεια για τυχόν πολιτικά σχέδια του γιου του Νικόλαου και τόνισε ότι δεν είναι τέως ή πρώην αλλά «ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος, τελεία και παύλα».

«Ούτε εγώ ούτε ο γιός μου θέλει να κατακτήσει την πολιτική. Δε νομίζω ότι αρμόζει, δεν είμαστε πολιτικάντηδες, δε ξέρουμε αυτή τη δουλειά», είπε σε ερώτηση για το αν ο ίδιος ή ο γιος του Νικόλαος ετοιμάζει κάποιο κόμμα ή πρόκειται να συμμετάσχει σε κάποιο.

Εξάλλου ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είπε: «Έχω την εντύπωση ότι η Ελλάς έχει πάρα πολλούς πολιτικούς, μάλιστα θα έλεγα ότι σχεδόν έχουν μπουχτίσει από πολιτικούς, τί θέλουν άλλο παραπάνω, να κάνουν τί;»Σε ερώτηση, δε, για το αν έχει λήξει γι’ αυτόν το σενάριο της παλινόρθωσης, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος απάντησε: «Δεν υπάρχει τέλος και δεν υπάρχει αρχή. Εγώ βλέπω την όλη υπόθεση αυτή να εξελίσσεται στα χέρια του ελληνικού λαού. Αυτοί αποφασίζουν τί θέλουν, αυτοί αποφάσισαν 2 φορές αν θυμάμαι καλά, να επαναφέρουν τη βασιλεία αφού είχε φύγει. Τώρα αν τη θέλουν πάλι δικό τους δικαίωμα είναι» ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε σχετικά: «Δε θα κουνήσω το δάχτυλό μου για να πάρω τη βασιλεία πίσω, θα το κάνουν οι Έλληνες, εγώ δε θα το κάνω».
Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο, όπως αποκάλυψε είχε συναντηθεί τυχαία στο αεροδρόμιο όταν ανέλαβε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για τη δήλωση που είχε κάνει στους Sunday Times, ότι Έλληνες και Ευρωπαίοι θα πρέπει να του δώσουν μία ευκαιρία και για το αν σωστά ερμηνεύθηκε ως δήλωση στήριξης απάντησε ότι «είναι αδύνατον να πάρεις μία θέση σε έναν άνθρωπο και πόσο μάλλον αν αυτός ο άνθρωπος μόλις έγινε πρωθυπουργός, πρέπει να του δώσεις ευκαιρία, τί θα πεις, να τελειώνουν οι αριστεροί κλπ αυτά είναι σαχλαμάρες. Να δεις τι θα κάνει ο άλλος. Και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι προσπάθειες που κάνει είτε καλές είτε όχι υπάρχουν, δουλεύει σκληρά ο άνθρωπος δεν υπάρχει θέμα για να πετύχει αυτό που θέλει να πετύχει».

«Η σημασία είναι ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Εγώ νομίζω ότι δεν έχουν καταλάβει πόσο προσπαθεί ο πρωθυπουργός να λύσει τα προβλήματα», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε ότι «πρέπει να προσέξει γιατί το ίδιο κάνει και η αντιπολίτευση». Τέλος σε ερώτηση για το αν έχει νιώσει την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για τις εξορίες κατά τη βασιλεία του πατέρα του, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος απάντησε: «δεν αξίζει να ζητήσεις συγνώμη για κάτι το οποίο δε ξέρεις». ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ....Αποτέλεσμα εικόνας για γλυξμπουργκ τσιπρας
'' Δεν είστε βασιλέας των Ελλήνων κύριε, επειδή δεν έχει η Ελλάδα Βασιλεία. Δεν είστε δε, ούτε, τέως Βασιλεύς διότι δεν υπάρχει "νυν", όπως , εύστοχα σας έχει πει ο πράγματι, τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Σαρτζετάκης. Είστε ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ''

Δεν υπάρχουν σχόλια: