Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ....ΕΡΓΩΝ !!!

«Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω για να φωνάξω με όλη τη δύναμη της φωνής μου «φύγετε, έχετε καταστρέψει και τα λίγα πράγματα που επιβίωσαν εν μέσω κρίσης». Αν πάω εγώ όμως, θα πουν ότι είναι η ΝΔ από πίσω. Έτσι εύχομαι ένα πραγματικό κίνημα να βρει την έκφρασή του στις διαδηλώσεις και να καταλάβει αυτή η κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει η λογική όσες διαδηλώσεις μας βοηθάνε είναι καλές και όσες όχι τις ονομάζουμε διαδηλώσεις παμπλουτήδηδων».
Αυτό δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.
Ας θυμηθούμε όμως τι είχε δηλώσει η ίδια για τους «αγανακτισμένους«, το 2011 σε συνάντησή της με αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής:
«Στην Πλατεία Συντάγματος δεν υπάρχουν πια «αγανακτισμένοι», αλλά άνθρωποι οι οποίοι δημιουργούν πρόβλημα. οι δημοτικοί αστυνομικοί, η ΕΛ.ΑΣ. και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Αθηναίων, έχουν τη δυνατότητα μέσα σε μία ώρα να αλλάξουν την εικόνα της πλατείας», είχε δηλώσει τότε η Ντόρα Μπακογιάννη, εκτιμώντας μάλιστα ότι αυτό το οποίο υπάρχει στην πλατεία Συντάγματος είναι «η πλήρης ανομία».
Τα σχόλια φυσικά είναι περιττά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: