Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η....ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!

Πως είναι εμφανισιακά η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο;

Πως είναι οι αναλογίες του κορμιού της; Το πρόσωπο της; Υπάρχει αυτή η γυναίκα και εάν ναι ποια είναι;

Η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, ή καλύτερα εκείνη που σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο του Τέξας, συγκεντρώνει όλες τις ιδανικές αναλογίες, σώματος, προσώπου, είναι η Κέλυ Μπρουκ.

Οι ερευνητές του συγκεκριμένου πανεπιστημίου ανέλυσαν έρευνες ετών σχετικές με το τι θεωρούν οι άνδρες τέλειο και όμορφο στο κορμί και στο πρόσωπο μιας γυναίκας και κατέληξαν στο Πως είναι, η ιδανικά ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο; Υπάρχει; Ποια είναι; (Photos)  - Mediaσυμπέρασμα πως το ιδανικό ύψος για την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο είναι το 1.68, ενώ οι αναλογίες που πρέπει να έχει αυτή στο κορμί της είναι 99 – 63 – 91.

Και φυσικά οι αναλογίες αυτές πρέπει να είναι δίχως καμία πλαστική επέμβαση.

Όλες αυτές οι ιδανικές αναλογίες και το ιδανικό ύψος λοιπόν τα συγκεντρώνει η Κέλυ Μπρούκ, το μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια και εσχάτως ηθοποιός.

Υποερωτήματα στην έρευνα του Πανεπιστημίου που δείχνουν Κέλυ Μπρουκ, ήταν επίσης το βάρος, το μήκος το μαλλιών και το σχήμα του προσώπου.

Και όμως η ίδια η Μπρουκ έχει δηλώσει κατά καιρούς πως όταν ήταν μικρότερη και πριν καταλάβει ότι μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα, ένιωθε άβολα με το κορμί της, το οποίο θεωρούσε χοντρό.

Στο σχολείο μάλιστα την φώναζαν «Κέλυ η χοντρούλα».

Το ασχημόπαπο όμως με το υπέροχο πρόσωπο μεταμορφώθηκε σε έναν κύκνο. Τον ομορφότερο κύκνο του κόσμου.                      

Δεν υπάρχουν σχόλια: