Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ Α.ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΟΗΕ. ΟΛΗ Η....ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ !!!

Έρχεστε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την ειρήνη, την σταθερότητα την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή», είπε ο πρωθυπουργός, υποδεχόμενος τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ στο Μέγαρο Μαξίμου. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός, θέλησε να "σπάσει το πρωτόκολλο" και να χαρίσει στον εκπρόσωπο του ΟΗΕ ένα συμβολικό δώρο που η εικόνα του συνδέθηκε άμεσα με την οικονομία της χώρας τα  τελευταία χρόνια.
"Θα του χαρίσω ένα ''εργαλείο ζωής'' για χιλιάδες ανθρώπους που πήγαν σαν το σκυλί στ'αμπέλι από τις πολιτικές και οικονομικές πρακτικές, που εφάρμοσαν και συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε στου κασιδιάρη Έλληνα το ξεροκέφαλο. Ένα από τα χιλιάδες αντικείμενα που περισυνέλεξαν οι κάτοικοι από τις ακτές των νησιών" σημείωσε ο Α. Τσίπρας και συμπλήρωσε: "Με την ευχή η συμφωνία της ΕΕ - Ελλάδας να διατηρηθεί και να μην χρειαστεί στο επόμενο διάστημα αυτό το εργαλείο να ξαναχρησιμοποιηθεί από απροστάτευτους ανθρώπους, έρμαια στα οικονομοτεχνικά δίκτυα". Στη φωτο, βλέπουμε τον ΓΓ του ΟΗΕ, μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό....της ''Αριστεράς'', κατουρημένους στα γέλια να παίζουν με το ''εργαλείο ζωής'' που κάποια ψυχή, το φόρεσε για να σωθεί από τα χρέη σε τράπεζες - εφορία - ταμεία - ΔΕΗ - ΟΤΕ - ΔΕΥΑΠ που οι πρώην και οι νύν πολιτικοί απατεώνες, τους έφεραν στο σημείο να μην μπορούν να ανταποκριθούν.
Μάλιστα.


"Θα ήθελα να του χαρίσω ένα συμβολικό δώρο. Ένα εργαλείο ζωής για χιλιάδες ανθρώπους που πέρασαν από το Αιγαίο στα ελληνικά νησιά. Ένα από τα χιλιάδες αντικείμενα τα οποία περισυνέλεξαν άνθρωποι των νησιών μας από τις ελληνικές ακτές με την ευχή η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας που έχει μειώσει τις ροές να διατηρηθεί και να μην χρειαστεί το επόμενο διάστημα αυτό το εργαλείο να ξαναχρησιμοποιηθεί από απροστάτευτους ανθρώπους, έρμαια στα δουλεμπορικά δίκτυα, να μη χρειαστεί να ξαναχρησιμοποιηθεί για να σωθεί η ζωή τους και το επόμενο διάστημα αυτοί οι άνθρωποι να διεκδικήσουν μια καλύτερη ζωή μέσα από τις νόμιμες όδους της μετανάστευσης πέρα και έξω από τα δουλεμπορικά δίκτυα", είπε ο κ. Τσίπρας.
Ο Μπαν Κι Μουν παρέλαβε και φόρεσε το σωσίβιο, ευχαριστώντας στη συνέχεια τον Πρωθυπουργό για το "σημαντικό δώρο" και σημειώνοντας ότι το χρειάζεται και ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει κολύμπι γι΄αυτό οποτεδήποτε πάνω σε πλοίο μπορεί να το χρειαστεί.
- See more at: http://www.matrix24.gr/2016/06/to-sosivio-prosfiga-pou-charise-o-tsipras-ston-ban-ki-moun/#sthash.v8VnFML5.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: