Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

BREXIT....ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ. ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ''ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΕΝΩΣΗ'' ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ !!!


Από το ιστορικό δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Επικράτηση της ψήφου για έξοδο από την Ε.Ε. δείχνει σαφέστατα η κάλπη, με τις προβλέψεις για τα τελικά ποσοστά να είναι 52% για το Brexit έναντι 48% για το Bremain.
Με 4 μονάδες διαφορά ο Βρετανικός λαός αποφάσισε την έξοδό του από την Ε.Ε. Μιας Ε.Ε. που κατέληξε να είναι εχθρική απέναντι στους λαούς της , απέναντι στον ίδιο τον άνθρωπο.

Η οικονομική Ελίτ υπέστη μια μεγάλη ήττα, φέρεται ότι δήλωσε ο Νάιτζελ Φάρατζ. Ο ηγέτης που πολεμούσε την Ε.Ε. 25 ολόκληρα χρόνια.

Η δολοφονία της Jo Cox δεν στάθηκε ικανή να ανατρέψει το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα περιμένουμε τις αντιδράσεις από τα κοιράκια της Ε.Ε. αλλά και από τον ίδιο τον Βρετανό Πρωθυπουργό. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να μην γίνει πραγματικότητα η βούληση του λαού.

Κατακρημνίζεται η λίρα, εντελώς έξω έπεσαν ξανά οι δημοσκοπήσεις. Πρόκειται για το τρίτο δημοψήφισμα στην ιστορία της χώρας, το οποίο διεξάγεται μετά από τέσσερις μήνες πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στους υποστηρικτές της παραμονής της Βρετανίας και εκείνους που επιθυμούν την αποχώρησή της από την ΕΕ, και η οποία στιγματίστηκε από τη δολοφονία της βουλευτή των Εργατικών Τζο Κοξ.
Ζίγκμαρ Γκάμπριελ: Ανάθεμα! Μια κακή ημέρα για την Ευρώπη
Αλεξάντερ Στουμπ: Πείτε μου ότι είναι εφιάλτηςΣύμφωνα με τον δημοσιογράφο Andy Coulson ο Κάμερον εξετάζει την παραίτησή του
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ


©

Δεν υπάρχουν σχόλια: