Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΝΕΟ ΚΟΜΒΟ'Ι' ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ISIS ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ....ΕΞΑΥΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ !!! [ video ]

Μια τεράστια φάλαγγα   φορτηγών που μετέφερε  πετρέλαιο του ISIS  στην Τουρκία προς εξαγωγή στο εξωτερικό,  υπό τις ευλογίες της οικογένειας του Ερντογάν ,  ξεκίνησε από την επαρχία της Ράκκα και στο δρόμο,  απλά  εξαϋλώθηκε από τις ρωσικές βόμβες  KAB-500, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα .
Η οργισμένη επίθεση στην επαρχία της Raqqah από την ρωσική αεροπορία είχε την «αρωγή» και της συριακής αεροπορίας.
Το κονβόι των φορτηγών του παράνομου δικτύου που είχε στηθεί με τις ευλογίες του Τούρκου προέδρου Ερντογάν κινούνταν  κατά μήκος της νοτιο-δυτική επαρχίας .
Ωστόσο, τα φορτηγά δεν ήταν σε θέση να κρυφθούν στο «φαλακρό» έδαφος της επαρχίας και πολύ γρήγορα βρέθηκαν  κάτω από τον μαζικό αεροπορικό  βομβαρδισμό. Τα περισσότερα φορτηγά  κάηκαν κυριολεκτικά  κοντά στην πόλη  Al-Mansureh.
Πολλοί από τους ισλαμιστές μαχητές δεν είχαν  χρόνο να αντιδράσουν και σκοτώθηκαν από τα αεροσκάφη . Όσον αφορά το συγκεκριμένο αριθμό των θανάτων δεν είναι γνωστός ο αριθμός, αλλά τα θύματα είναι αρκετά .
Επιπλέον, συριακά  μαχητικά αεροσκάφη έριξαν βόμβες  clusters σε κέντρα διοίκησης του ισλαμικού στρατού  στην ανατολική επαρχία του Ντέιρ αλ-Ζορ και το βόρειο-ανατολικό τμήμα της επαρχίας  Raqqah, εξαλείφοντας ένα μεγάλο αριθμό τρομοκρατών.
Ο συριακός κυβερνητικός στρατός που υποστηρίζεται από ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησε συντριπτικά χτυπήματα σε βάσεις των  ισλαμιστών ανταρτών που βρίσκεται στη διασταύρωση της πόλης  Αλ-Resafeh. Ως αποτέλεσμα ήταν ο μαζικός θάνατος εκατοντάδων  τζιχαντιστών και η καταστροφή δεκάδων οχημάτων .
Επιπλέον, οι τρομοκρατικές θέσεις στην αεροπορική βάση του Al-Recafek επίσης, έγιναν στόχος  βομβαρδισμού της συριακής πολεμικής αεροπορίας. Επίσης μαχητικά αεροσκάφη της Συρίας επιτέθηκαν με οργή  κοντά στο κοίτασμα α πετρελαίου Tayim ότι στο νότιο-δυτικό τμήμα του Ντέιρ αλ-Ζορ.
Από ότι διαφαίνεται Ρώσοι, Σύροι και Ιρανοί «αγρίεψαν» για τα καλά αποστέλλοντας μηνύματα σε ΗΠΑ, Τουρκία και δύση , ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν τίποτα κάτι που δημιουργεί μια ακόμη μεγαλύτερη ένταση στην χώρα αυτή.
Δείτε εδώ σχετικό Βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: