Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΝΕΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΛΥΠΤΟΥ....''Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ LAPTOP'' !!! [ video ]

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, πρόκειται για την αποκάλυψη που θα κάνει ακόμα και τους πιο δύσπιστους να αναγνωρίσουν ότι ο πολιτισμός των αρχαίων Ελλήνων, ήταν πολύ πιο μπροστά από όσο ήθελαν να μας κάνουν να πιστέψουμε.
Πρόκειται για μια νέα μαρμάρινη πλάκα, που ήρθε στο φως μόλις χθές και δείχνει σκηνές από την καθημερινή ζωή των αρχαίων Ελλήνων.
oi-forhtoi-ypologistes-twn-arxaiwn-ellhnwn_1
Και ανάμεσά τους βρίσκονται αντικείμενα που πέρα από κάθε αμφιβολία, είναι γνωστές ηλεκτρικές συσκευές.

Πού ήξερε ο καλλιτέχνης των Ελληνιστικών χρόνων την ύπαρξη όλων αυτών των εφευρέσεων; Μήπως είχε ταξιδέψει στο χρόνο και τις είχε δει από το μέλλον; Μήπως του τις είχαν υποδείξει κάποιοι επισκέπτες από άλλον πλανήτη; Ή απλώς ο ελληνικός πολιτισμός είχε προχωρήσει τόσο πολύ;oi-forhtoi-ypologistes-twn-arxaiwn-ellhnwn_2
Οπως και να ‘χει, η καινούρια αποκάλυψη, δεν συγκινεί μόνο όσους αγαπούν τις θεωρίες συνωμοσίας (όπως το γλυπτό με το laptop). Εξάλλου, αν προσέξει κάποιος στη βάση του γλυπτού, αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες, εκτός από τις ηλεκτρικές συσκευές είχαν ανακαλύψει και τις άτοκες μηνιαίες δόσεις.       Το γλυπτό που έχει συνταράξει τον πλανήτη: Στην καθημερινή ζωή τους οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν πλυντήρια, air condtitions, drones, γυαλιά virtual reality, ηλεκτρικές σκούπες, μίξερ, selfie sticks, iphone και άλλα.
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: