Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ OFFSHORE....ΜΕΣΩ ΑΡΚΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ !!!

Πυρετός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο επιτελείο του προέδρου της ΝΔ. Τόσο ο ίδιος όσο και οι σύμβουλοί του κάνουν φύλλο και φτερό το facebook και τα βιβλία του Αρκά για να κατατροπώσουν τον Αλέξη Τσίπρα και να ξανακερδίσουν τις εντυπώσεις.

Ο πρόεδος της ΝΔ θεώρησε ότι δεν χρειάζεται να ακουστούν στην κοινή γνώμη και τα δικά του επιχειρήματα εναντίον της τροπολογίας για τις offshore και γι’ αυτό προτίμησε την «ηρωική έξοδο» διαμαρτυρίας. Ομως οι ατάκες με τα επιχειρήματά του που είχε ετοιμάσει στη συνέχεια για το twitter, προς μεγάλη του έκπληξη δεν είχαν την απήχηση που θα αποκτούσαν αν τις εξηγούσε στο βήμα της Βουλής!
Μάλιστα η ανάγκη για ένα έξυπνο επιχείρημα που θα αμβλύνει την, αρνητική για τη ΝΔ,Αποτέλεσμα εικόνας για αρκασ μητσοτακησ εικόνα του Αλέξη Τσίπρα να μιλάει χωρίς αντίλογο στη Βουλή για τις υπεράκτιες εταιρίες και για το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ακόμα πιο πιεστική καθώς το hashtag #robes_ND συνεχίζει να κυριαρχεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ετσι το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ έχει επιδοθεί τις τελευταίες ώρες σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει το τέλειο εύρημα που θα αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα το οποίο έχει δημιουργηθεί και θα δημιουργήσει ξανά θετικές εντυπώσεις για τη ΝΔ.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με συμβούλους αλλά και απλούς βουλευτές έχουν πέσει με τα μούτρα στα social media και ξεφυλλίζουν με μανία τα βιβλία του Αρκά για να βρουν κάτι έξυπνο και πιασάρικο προκειμένου να το «δανειστούν» και να φέρουν ξανά σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Τσίπρα. Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: