Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΣΤΡΑΠΗ ΤΟΥ ΝΤΕ'I'ΒΙΝΤ ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ !!! [ video ]

Επίσκεψη αστραπή για τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον σήμερα στην Αθήνα για να έχει προσωπικές επαφές με τον Αλέξη Τσίπρα και για να του πει πως να χειριστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. «Είναι αναμφισβήτητα μια δύσκολη ημέρα για την Ευρώπη. Το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ενοποίησης δέχτηκε σημαντικό πλήγμα. Η απόφαση του Βρετανικού λαού είναι σεβαστή αλλά επιβεβαιώνει μια βαθιά πολιτική κρίση, κρίση ταυτότητας και στρατηγικής για την Ευρώπη», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση του με το Ντέιβιντ Κάμερον, για το αποτέλεσμα του Βρετανικού δημοψηφίσματος.
Ο πρωθυπουργός προέτρεψε τον Κάμερον να πεί στούς Βρετανούς πως σκοπεύει να ακολουθήσει την εντολή του λαού «χωρίς χρονοτριβή», ενώ παράλληλα, σε ένα έμμεσο μήνυμα προς τους ευρωπαίους εταίρους, να σημειώσει ότι η επιλογή που έκαναν οι Βρετανοί πολίτες δεν αφορούσε την παραμονή ή έξοδο από την Ε.Ε., αλλά πώς ήθελαν απλώς να υπογραμμίσουν πως στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θα βρεθεί πλέον και το ζήτημα της εισόδου της Μ.Βρετανίας στο Ευρώ.
Επίσης να κατεβάσει τους τόνους και να επισημαίνει συνεχώς ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν το θεωρεί εντολή ρήξης με το ευρωιερατείο αλλά εντολή «ενίσχυσης της διαπραγματευτικής τους δύναμης για μια επίτευξη βιώσιμης συμφωνίας». Έτσι με την κυβίστηση ( κωλοτούμπα ) που θα έχεις αρχίσει και το δημοψήφισμα έχει ήδη καταστεί άκυρο από τον ίδιο άνθρωπο που το αποφάσισε, και παραμένεις στην εξουσία όπως έμεινα κι εγώ Ντέιβιντ. Αυτά είναι τα όσα ειπώθηκαν παρουσία του απεσταλμένου του patrinaki.com Αποτέλεσμα εικόνας για πατρινακιμέχρι την στιγμή που οι δυό τους πλέον αποσύρθηκαν στην αίθουσα προβολών του Μ.Μαξίμου για να δεί ο Βρετανός επίσημος τα video με τους χειρισμούς του Έλληνα Πρωθυπουργού στην ανάλογη περίπτωση του Ελληνικού δημοψηφίσματος. Δυστυχώς προσωπικά δε μπορώ να αρχίσω να θαυμάζω ξαφνικά τους Άγγλους, ούτε την αποικιοκρατική πολιτική τους να ξεχάσω, ούτε την αδιαφορία τους για το παγκόσμιο γίγνεσθαι, ούτε την κερδοσκοπία των πολυεθνικών τους σε βάρος του Τρίτου κόσμου, ούτε τη συμμετοχή τους σε όλες τις μαζικές δολοφονίες που οργάνωσε το ΝΑΤΟ, ούτε ότι ο πρωθυπουργός τους γονατίζει στη βασίλισσα. Αν κάτι με λυπεί είναι ότι το Brexit πρόλαβαν να το καπελώσουν ακροδεξιοί και εθνικιστές που πλέον θα αρχίσουν να αποκομίζουν κέρδη από αυτή την ιστορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: