Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ....ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ !!! [ video ]

Ο εφιάλτης το να χάσουν τα σπίτια τους και να μείνουν στο δρόμο χιλιάδες λαϊκές οικογένειες που έχουν βρεθεί στα νύχια των τραπεζιτών, αδυνατώντας λόγω καπιταλιστικής επέλασης να εξοφλήσουν τα δάνεια τους είναι ποιο ορατός παρά ποτέ.
Στο βιντεάκι που παραθέτουμε βλέπουμε την αγωνία και το άγχος που επικρατεί σε οικογένειες της τάξης μας που κινδυνεύουν να βρεθούν
στον δρόμο, με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράλληλα ξαναθυμόμαστε την προεκλογική «δέσμευση» του Τσίπρα που συμπυκνώνεται στο Συριζαίικο σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» με το οποίο υπέκλεψε την ψήφο όσων πίστεψαν στα συνειδητά προεκλογικά τους ψέματα.
Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι η σημερινή σχετική τοποθέτηση που έκανε ο Νίκος Μπογιόπουλος στην ραδιοφωνική του εκπομπή.

Ακούμε, λοιπόν μεταξύ άλλων να μας λέει: Σήμερα οι τράπεζες θα έχουν την δυνατότητα να μεταβιβάζουν την διαχείριση όλων των τραπεζικών δανείων κόκκινων και εξυπηρετούμενων, χωρίς εξαιρέσεις , για την πρώτη κατοικία της λαϊκής οικογένειας, στα «κοράκια». Να προσθέσουμε ότι δεν εξαιρούνται και όσοι συμπολίτες μας έχουν πάρει δάνεια με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, δηλαδή όσοι είναι σεισμόπληκτοι και πυρόπληκτοι.
Αναλύοντας την μεθόδευση στην οποία η κυβέρνηση προχώρησε για να βρεθούν αυτά τα δάνεια στα χέρια των «αρπακτικών», ο κομμουνιστής δημοσιογράφος υπογράμμισε: «Εχουν ξεπεράσει και τον χαρακτηρισμό "θεομπαίχτες". Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: