Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ....14 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ !!!

Όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Times, 14 πλοία του τουρκικού στόλου που βρίσκονταν σε υπηρεσία την Παρασκευή κι έκτοτε έχει χαθεί η επικοινωνία μαζί τους, ενώ δεν έχουν επιστρέψει και στα λιμάνια, ενώ έχουν επίσης χαθεί τα ίχνη και του ναυάρχου Veysel Kosele, διοικητή του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, επίσης από την ημέρα που έγινε η απόπειρα ανατροπής του Ερντογάν.
Ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο αν ο ναύαρχος ήταν μεταξύ των υποκινητών του πραξικοπήματος ή αν κρατείται όμηρος από στρατιωτικούς που διαφεύγουν της σύλληψης, μετά την εμπλοκή τους στα γεγονότα της Παρασκευής.Αποτέλεσμα εικόνας για τουρκικα πολεμικα πλοια
Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μεχμέτ Σιμσέκ, κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα αρνήθηκε ότι «αγνοούνται» τα δεκατέσσερα πλοία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού.
Τα προηγούμενα 24ωρα είχαν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που ήθελαν τον αρχηγό του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, Μποστάνογλου, να είναι όμηρος των στασιαστών επί της φρεγάτας "Γιαβούζ", η οποία βρισκόταν στον ναύσταθμο Γκιολτσούκ. Μάλιστα κάποια στιγμή το πλοίο έλυσε κάβους και επιχείρησε απόπλου ωστόσο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες επέστρεψε στη θέση του. 
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Hyrriet, αγνοούνται επίσης δύο ελικόπτερα, αλλά και 25 Τούρκοι κομάντος, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν, ενώ κατευθύνονταν προς το θέρετρο που παραθέριζε ο Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: