Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΕΝΑ BAR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ....ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ !!!

Μετά τα cafe για γάτες τώρα είναι εδώ το beach bar για σκύλους! Το Monty’s Dog Beach Bar είναι το καλύτερο δώρο για τα σκυλάκια τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες και ειδικά τις ζεστές μέρες.
Με το πληθυσμό των κατοικίδιων σκύλων να ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια στην Ευρώπη ήταν μάλλον αναγκαίο να υπάρχει και ένας χώρος όπου τα σκυλάκια να μπορούν να κάνουν μπάνιο και να ξαπλώσουν στον ήλιο ή στη σκιά, χωρίς στραβά βλέμματα από τους λουόμενους και τώρα ο καλοκαιρινός παράδεισος στο Crikvenica της Κροατίας είναι ακριβώς αυτό.
dogbeachbar2 
Το Monty’s Dog Beach Bar, λοιπόν, είναι ένα beach bar στο οποία όχι απλά επιτρέπονται οι σκύλοι, αλλά στην ουσία αυτοί είναι οι πελάτες με τους ιδιοκτήτες τους να τα συνοδεύουν. Αποτέλεσμα εικόνας για Monty’s Dog Beach BarΚρεββατάκια σε σκιερά μέρη, θάλασσα και ένα μπαρ με λιχουδιές να περιμένει τα σκυλάκια. Και όταν λέμε μπαρ, το εννοούμε, καθώς σερβίρει παγωτό για σκύλους, μπισκότα, κέικ, ακόμα και μπύρα γιαΑποτέλεσμα εικόνας για Monty’s Dog Beach Bar σκύλους, όλα φτιαγμένα με λαχανικά, φρούτα και κοτόπουλο! Σερβίρονται, μάλιστα, ακόμα και ποικιλίες τσαγιού για χαλάρωση και ενδυνάμωση της τρίχας!Αποτέλεσμα εικόνας για Monty’s Dog Beach Bar

Δεν υπάρχουν σχόλια: