Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΚΟΥΛΗΣ Ο ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑ....ΚΟΥΛΗΣ !!!

Για να είμαστε δίκαιοι πάντως, από τα χρόνια που ήταν πολιτικός κρατούμενος ο Κυριάκος, έχει μάθει να κρατάει το στόμα του κλειστό… και να τον βασανίσουν δεν πρόκειται ποτέ να πει τίποτα για siemens, Κήρυκα Χανίων, Παπασταύρου και Σκλαβούνη!
Είναι απόλυτα λογικό όταν έχεις ζήσει ως πολιτικός κρατούμενος τη Χούντα, να κάνεις αντιπρόεδρο το φιλαράκι του Παττακού, τον Άδωνη και Τομεάρχη δημοσίας τάξης το πνευματικό παιδί του Παπαδόπουλου, το Βορίδη… τι να λέμε τώρα, μιλάνε τα έργα! Οι μεγάλοι άνδρες ξέρουν να συγχωρούν και να προχωράνε παρακάτω. Ας δούμε μαζί, ποιοι είναι μερικοί από τους στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ας αναφέρουμε ονομαστικά μόνο δυο, για να πειστεί και ο πιο δύσπιστος και σκληρός του πολιτικός αντίπαλος.
Σπύρος Άδωνις Γεωργιάδης. Αντιπρόεδρος του κόμματος έγινε, μόλις ο Κυριάκος ανέλαβε την προεδρία της ΝΔ. Φίλος του Στυλιανού Παττακού. Άλλος που έχει υποφέρει στη Χούντα, έστω πολύ λιγότερα από τον Κυριάκο, θα τον έκανε αντιπρόεδρο; Αποκλείεται. Αυτός τον έκανε.
Μάκης Βορίδης. Κυρίως αυτός. Χρειάζονται λόγια; Υπήρξε, μετά τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, το αγαπημένο παιδί του αρχηγού της Χούντας, Γ. Παπαδόπουλου. Του ανθρώπου που εξόρισε στο Παρίσι την οικογένεια Μητσοτάκη. Του ανθρώπου που δεν λυπήθηκε ένα παιδί 6 μηνών, με την πιπίλα στο στόμα και τις πάνες, και τον μετέτρεψε σε πολιτικό κρατούμενο. Τον Βορίδη, ο Παπαδόπουλος τον όρισε αρχηγό της νεολαίας της ΕΠΕΝ. Δηλαδή, ήταν για αυτόν, ο πιο έμπιστος νέος της Ελλάδας. Τι είχε πεί συγκεκριμένα ο Κούλης ??? «Εγώ έξι μηνών ήμουν πολιτικός κρατούμενος και έχασα έξι χρόνια από τη ζωή μου στην εξορία. Μαθήματα δημοκρατίας, η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έφερε τη δημοκρατία, δεν δέχεται». «Η αυτογελοιοποίηση είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί, κι ακόμη χειρότερο είναι να μην πάρεις είδηση τι πατάτα έκανες…»ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: