Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΑΠΟ....ΤΗΝ ''ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΑΠΑΝΗ'' ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ !!!

Με σημερινό της κείμενο η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» διαψεύδει το δημοσίευμα της δημοσιογράφου, Άννας Παναγιωταρέα, η οποία στη στήλη της στην εφημερίδα είχε ισχυριστεί ότι ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, είχε καταθέσεις στο εξωτερικό. «Αναγνωρίζουμε ότι η συντάκτρια δεν είχε αξιόπιστα και ικανά στοιχεία προκειμένου να διαδώσει, διά του δημοσιεύματος, τους ανωτέρω ισχυρισμούς» αναφέρει η εφημερίδα.                                                                                                                 Ολόκληρο κείμενο της διάψευσης:

«Αποκαθιστούμε την αλήθεια για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, σχετικά με δημοσίευμα της 17ης Ιουλίου 2016, στη μόνιμη στήλη της δημοσιογράφου- συντάκτριας Αννας Παναγιωταρέα, με τίτλο «Η χώρα πεθαίνει...».Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ
Ειδικότερα, είναι αναληθής και ανυπόστατος ο ισχυρισμός του άρθρου ότι ο υπουργός Χ. Σπίρτζης διατηρεί καταθέσεις στο εξωτερικό. Δεν προκύπτει από οποιαδήποτε πηγή ή άλλο στοιχείο ότι ο Χ.Σπίρτζης διατηρούσε ή διατηρεί καταθέσεις σε οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα στο εξωτερικό. Η συντάκτρια του άρθρου προφανώς παραπλανήθηκε από λανθασμένες πληροφορίες και αναξιόπιστες πηγές. Συνεπώς και ο ισχυρισμός του δημοσιεύματος περί δήθεν έλλειψης εμπιστοσύνης του υπουργού στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα ή την εθνική οικονομία δεν έχει αληθεί βάση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑΑναγνωρίζουμε οτι η συντάκτρια δεν είχε αξιόπιστα και ικανά στοιχεία προκειμένου να διαδώσει, διά του δημοσιεύματος, τους ανωτέρω ισχυρισμούς. Σε κάθε περίπτωση, η ιδιοκτησία της εφημερίδας δεν συντάσσεται με το επίμαχο δημοσίευμα, σε ό,τι αφορά το πρόσωπο του Χ.Σπίρτζη.
Τέλος, δηλώνουμε ότι δεν υπήρξε πρόθεση εξύβρισης ή δυσφήμησης, αλλά αντιθέτως, σεβόμαστε και τιμούμε απόλυτα την προσωπική, την επαγγελματική και την πολιτική διαδρομή του Χρήστου Σπίρτζη».
Δεν υπάρχουν σχόλια: