Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΝΑΤΟ'Ι'ΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ !!!

Εφιάλτης για την Δύση έχει γίνει η όλο και αυξανόμενη ισχύς των ρωσικών όπλων και ειδικά των υποβρυχίων της Ρωσίας, με ειδικούς να υποστηρίζουν ότι το ΝΑΤΟ «δεν έχει καμία ελπίδα σε περίπτωση 3ου Π.Π.» αφού όπως αναφέρεται τα ρωσικά υποβρύχια είναι «ασταμάτητα».
Ο Vladimir Putin έχει στα χέρια του ένα μυστικό όπλο που λέγεται υπερ-υποβρύχια, ικανά να επιχειρήσουν χτυπήματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης.
Ομάδα ειδικών σε θέματα ναυτικής ισχύς τονίζουν ότι ήδη η Ρωσία έχει δημιουργήσει έναν μυστικό στόλο μικρών αλλά άκρως αποτελεσματικών υποβρυχίων, με τον Vladimir Putin να έχει καταφέρει να βάλει την Ρωσία στις πρώτες θέσεις των «παικτών» παγκοσμίως.
Το μυστικό ρωσικό υποβρύχιο πρόγραμμα έχει τις ρίζες του στην εποχή του "Ψυχρού Πολέμου" με τους ειδικούς επί των στρατιωτικών να τονίζουν ότι πλέον δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει κάποιος του ρώσους στην θάλασσα.
Ο Andrew Metrick, εκ των συγγραφέων της έκθεσης για το Center for Strategic and International Studies (CSIS), αναφέρει ότι: "Η Ρωσία διαθέτει έναν μικρό αριθμό αλλά πλήρως λειτουργικών και αποτελεσματικών πυρηνικών υποβρυχίων τα οποία είναι ικανά να καταδυθούν και να επιχειρήσουν από πολλές εκατοντάδες μέτρα βάθος». Αποτέλεσμα εικόνας για γιορτη ρωσικου ναυτικου                                                 

Αναλυτές: Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα - Είναι ασταμάτητο το υποβρύχιο του Πούτιν       

Όσο δύο γήπεδα ποδοσφαίρου σε μήκος, όσο δύο δυόρωφα κτίρια σε ύψος. Το δυναμικό καταστροφής αυτού του γίγαντα περιπολίας των παγκόσμιων ωκεανών έχει λάβει αφάνταστες διαστάσεις:
Αποτέλεσμα εικόνας για υποβρύχιο K-535 «Yury Dolgorukiy
Το υποβρύχιο K-535 «Yury Dolgorukiy» - με μία ομοβροντία είναι σε θέση να σβήσει από τον χάρτη μέσα σε λίγα λεπτά κάθε χώρα της Ευρώπης. «SSBN 955 Borei» ο κώδικας του τρόμου στο ΝΑΤΟ στην μορφή υπερσύγχρονων ρωσικών υποβρυχίων. «Βορέας» θα λέγαμε εμείς, ο θεός του βόρειου ανέμου και του χειμώνα, του χιονιού και του πάγου.

Αποτέλεσμα εικόνας για υποβρύχιο K-535 «Yury Dolgorukiy
Ο Βόρειος Στόλος της Ρωσίας παρέλαβε το 2012 το πρώτο πυρηνοκίνητο υποβρύχιο «Project 955 Borej» - η κωδική κλήση στον Ρωσικό Στόλο, για δοκιμές. Το «Yury Dolgorukiy» δεν εντυπωσιάζει μόνο με τα σύγχρονα όπλα του, αλλά και την τεχνολογία ασφάλειας για το πλήρωμα επί του σκάφους. Το πυρηνικό υποβρύχιο διαθέτει εκτός των συμβατικών όπλων έως και 20 σύγχρονους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους του τύπου «Bulava» (ελληνικά: «Ρόπαλο»), που έχουν μια εμβέλεια από 8.000 χιλιόμετρα. Αποτέλεσμα εικόνας για γιορτη ρωσικου ναυτικουΟ κατά ΝΑΤΟ SS-NX-30 είναι ένας υποβρύχια εκτοξευόμενος τριών σταδίων στερεών καυσίμων πύραυλος βάρους 36,8 τόνων (το ισοδύναμο από 7 ελέφαντες) με βεληνεκές έως και 8.000 χιλιόμετρα. Είναι πάνω από 11 μέτρα σε μήκος, ακόμη και χωρίς την κεφαλή, και μπορεί να μεταφέρει 10 ατομικές κεφαλές, η κάθε μία με ανεξάρτητη διεύθυνση προς τον στόχο και με ικανότητα αλλαγής τροχιάς για να αποφύγει τους πυραύλους αναχαίτισης. Κάθε κεφαλή έχει με 100 έως 150 κιλοτόνους εκατό φορές τη δύναμη της βόμβας στην Χιροσίμα. Πρόκειται για ένα πανίσχυρο όπλο για το οποίο οι στρατιωτικοί στην Ρωσία ονειρεύονται να καταστεί η βάση των ρωσικών ναυτικών στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: