Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ !!!

Οι τρεις αντιπροσωπείες των γερμανικών κολοσσών στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας εμφανίζονται να εισήγαγαν με υποτιμολόγηση πολυτελή μοντέλα αυτοκινήτων με τιμές 10.000 ευρώ, ενώ στην πραγματικότητα αυτά κόστιζαν από 90.000 έως 100.000 ευρώ. Το Spiegel μάλιστα φέρνει ως παράδειγμα μια Mercedes S-Class 500 χρώματος μπλε η οποία εισήχθη στη χώρα μας αντί 22.135 ευρώ, ενώ η πραγματική αξία της και κατ' επέκταση η τιμή πώλησης ήταν τουλάχιστον τέσσερις φορές μεγαλύτερη. Η κομπίνα αυτή είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τα δημοσίευματα, να αποφεύγουν την πληρωμή ανάλογου ΦΠΑ, αλλά και φόρου πολυτελείας.                                
Φοροδιαφυγή Νο 1
Η φοροδιαφυγή,  στις αντιπροσωπείες της BMW, Mercedes και OPEL στην Ελλάδα την περίοδο 2011-2014, ανέρχεται σε 600 εκατ. ευρώ. 

Φοροδιαφυγή Νο 2
Αποτέλεσμα εικόνας για terna hochtief
Η γερμανική εταιρία Hochtief  (συνεργάτης του κ. Μπόμπολα) η οποία επί 20 έτη διαχειριζόταν την κατασκευή και λειτουργία του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκλεβε φόρους αξίας 167 εκατομμυρίων και μετά απόφαση του Διοικητικού Εφετείου αναγνωρίστηκε η φοροκλοπή. Ενώ έκλεβε φόρους, βρίσκεται στην κορυφή των κατασκευών στην Ελλάδα, συνεχίζοντας να αναλαμβάνει τα μεγάλα έργα, όπου χρηματοδοτούνται από εμάς (Τράπεζες που χρηματοδοτήσαμε και κράτος με τους φόρους), και την Ε.Ε. μέσω των ΕΣΠΑ (ΦΠΑ). Φυσικά τα έργα είναι ιδιωτικά και θα παραμείνουν ιδιωτικά. Παράδειγμα στην "Ολυμπία οδό" Πληρώνεις και τα διόδια στην Hochtief για τον δρόμο που θα φτιάξει με τα λεφτά μας και θα τον έχει για εκμετάλλευση για καμιά κατοστή χρόνια. Η εταιρεία (από την διαφήμισή της) δραστηριοποιείται σήμερα σε ένα σύνολο 25 έργων ΣΔΙΤ που αντιπροσωπεύει όγκο επενδύσεων πάνω από 6 δισεκατομμύρια ευρώ.!!!

Φοροδιαφυγή Νο 3
Παρά την ύπαρξη του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, το οποίο υπολόγιζε τη ζημιά του Δημοσίου σε τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ.από το σκάνδαλο της siemens, οι αρχές μας ως σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες με βαρύ κατηγορητήριο και στην κατοχική δικαιοσύνη ΔΕΝ πρόκειται να εισπράξουν τίποτα.
Ο ερχόμενος σωτήρας Κυριάκος έρχεται στον ανθόσπαρτο δρόμο των δωροδοκιών του Γερμανικού κολοσσού. Το δε μαύρο χρήμα που κυκλοφορεί στα βουλευτικά και υπουργικά έδρανα είναι αντίστοιχο της απάτης. Ακόμα και ο Προκόπης που υπέγραψε την ζημιογόνο σύμβαση c4i με την siemens είναι υπόλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: