Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΝΕΑ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ COSSCO - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ....ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !!!

Την εμβληματική φωτογραφία της Μελίνας Μερκούρη που καπνίζει αισθησιακά με φόντο το λιμάνι του Πειραιά θέλησε να συμπεριλάβει ως bonus στη συμφωνία με την Cossco ο Θοδωρής Δρίτσας προκειμένου να γνωρίσει στους νέους ιδιοκτήτες την ιστορία του.
Ομως με νέα επιστολή τους οι εκπρόσωποι της εταιρίας διαμαρτύρονται ότι ύστερα από έρευνα που έκαναν διαπίστωσαν ότι η φωτογραφία είναι παραποιημένη! Οτι δηλαδή δεν πρόκειται για την αυθεντική σκηνή από την ταινία που είχαν συμφωνήσει!


Ο Θοδωρής Δρίτσας από την πλευρά του δήλωσε ότι θα απαντήσει στην κινέζικη εταιρία θεσμικά αλλά δεν πίστευε ποτέ ότι οι άνθρωποι της Cosco θα έμπαιναν στον κόπο να γκουγκλάρουν. «Ετσι κι αλλιώς και εκείνοι παράγουν πολλά πλαστά προϊόντα, άρα δεν είναι σε θέση να με κρίνουν» είπε. Και κατέληξε: «Είναι προφανές ότι ανακάλυψαν τις αλλαγές στη φωτογραφία κατόπιν υπόδειξης που τους έγινε από την ευρωπαϊκή και την ελληνική Δεξιά, που θέλουν να φέρουν την κυβέρνηση σε δύσκολη θέση».«Μικρές διαφορές με την αυθεντική φωτό που θα διευθετηθούν σύντομα» εντόπισε ο Θοδωρής Δρίτσας στο δώρο που έκανε στους Κινέζους της Cosco
Τέλος από το γραφείο του υπουργού εκδόθηκε αργά το βράδυ η ανακοίνωση ότι η φωτογραφία έχει ελάχιστες επουσιώδεις διαφορές με την αυθεντική της Μελίνας Μερκούρη οι οποίες σύντομα θα διευθετηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: