Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ....ΕΠΙΒΑΤΙΚΟ DRONE !!! [ video ]

Η πολιτεία της Νεβάδα θα συνεργαστεί με την κινεζική εταιρεία EHang για την υλοποίηση του πρώτου drone με δυνατότητα μεταφοράς επιβάτη.
Το πρώτο drone που θα μεταφέρει άνθρωπο παίρνει το πράσινο φως για να ξεκινήσει τις δοκιμές μέσα στο 2016. Οι δημιουργοί του EHang 184, ενός αυτόνομου drone, θα συνεργαστούν με την πολιτεία της Νεβάδα για την ανάπτυξη του προϊόντος, τη δοκιμή των πτήσεων και την προετοιμασία.Αποτέλεσμα εικόνας για drone με δυνατότητα μεταφοράς επιβάτη
Ο Huazhi Hu, ιδρυτής και διευθυντής της EHang, είπε για τη συμφωνία ότι είναι «ένα μεγάλο βήμα» για την κινεζική εταιρεία, ενώ προσέθεσε: «Η συνεργασία θέτει τις βάσεις για την εμπορευματοποίηση και την οικοδόμηση ενός περιβάλλοντος εναέριας μετακίνησης στο μέλλον».
Το EHang 184 είναι ένα μεγάλο drone, το οποίο θα μπορεί να μεταφέρει έναν επιβάτη. Δεν θα υπάρχει πιλότος, ούτε στο έδαφος ούτε στο μηχάνημα.
Οι επιβάτες κάθονται στο drone, λένε στο σύστημα πλοήγησής του πού θέλουν να πάνε και εκείνο ρυθμίζει τη διαδρομή.Αποτέλεσμα εικόνας για drone με δυνατότητα μεταφοράς επιβάτη
Στο μέλλον, αν εγκριθεί η λειτουργία αυτών των drone, το κεντρικό σύστημα της EHang θα προσχεδιάζει και θα συντονίζει όλες τις πτήσεις των drone για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα ή συγκρουόμενες διαδρομές.
Human-carrying drone

Δεν υπάρχουν σχόλια: