Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

PASOK....EMON !!! [ video ]

Ξεκινήστε λοιπόν και δείτε αυτό το βίντεον. Αποαθαντίζονται εκεί 7 λεπτάκια από την επιθεώρηση του 2001 που κάποιος είχε το θάρρος / το θράσος / το εστέτ γούστο να ονομάσει ΠΑΣΟΚΕΜΟΝ, κάνοντας έτσι ένα υπερβατικό για την εποχή cross reference πολιτικής και ποπ κουλτούρας:
Εμείς δε θα αντέχαμε κανονικά πάνω από μισό λεπτό, αλλά για ακαδημαϊκούς λόγους (θα μπουν στο διδακτορικό μας όλα αυτά μια μέρα), κάτσαμε και είδαμε λίγο παραπάνω, με σκοπό να μπούμε στη χρονοκάψουλα και να μεταφερθούμε και σε εκείνη τη μακρινή εποχή που δεν είχε γίνει τίποτε από όλα αυτά. Ποια αυτά; Ε, τα γνωστά. Πάρτε μια δόση ακόμα:
  Aυτό που δε μπορούμε να εξακριβώσουμε αυτή τη στιγμή για να καταλάβετε για τι ρετρό εποχή μιλάμε είναι για το αν όταν παίχτηκε το επικό έπος Πασόκεμον, είχαν γίνει οι επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους. Τα Πασόκεμον ήταν η εποχή της Πασοκάρας, των χρυσών και αμέσως μετά σκοτεινών αιώνων του Χρηματιστηρίου και της Παντοκρατορίας του Σουλτάνου του ευρώ, Κώστα Σημίτη. Αν τα θυμάσαι όλα αυτά, προφανώς έχεις ζήσει γαμάτα παιδικά χρόνια.hqdefault

Δεν υπάρχουν σχόλια: