Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ SELFIE....ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η απόφαση της κυβέρνησης να φορολογήσει τις selfie.
Η απόφαση να φορολογηθούν οι selfie πάρθηκε μόλις έγινε αντιληπτή η μείωση των δημοσίων εσόδων και η πτώση του τουρισμού.
Μαζί με τις selfie θα φορολογηθούν και τα σελφομπάστουνα, ενώ, αν κάποιος αρνείται να πληρώσει το φόρο, θα του βάζουν το μπαστούνι στον κώλo.
Η φορολόγηση των selfie θα έρχεται με το λογαριασμό του τηλεφώνου, αφού θα υπάρχει ειδικό λογισμικό που θα αναγνωρίζει τη φάτσα του ιδιοκτήτη του τηλεφώνου, όταν σφίγγεται για να βγάλει selfie.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με τη φορολόγηση των selfie, η Ελλάδα θα επανέλθει στο δρόμο της ανάπτυξης και θα πηγαίνει με τα χίλια.
Οι selfie είναι η πιο διαδεδομένη συνήθεια των Ελλήνων σήμερα, αφού, όπου κι αν κοιτάξεις, θα δεις μερικά μαλακιστήρια να βγάζουν φωτογραφία με το κινητό τις σκατόφατσές τους.selfie
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως η φορολόγηση των selfie θα φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους, αφού όσοι θέλουν να αποφύγουν τον φόρο, θα σταματούν έναν άγνωστο στον δρόμο και θα του ζητούν να τους φωτογραφίσει.
Η αλήθεια είναι πως, με τα smartphones, η φράση «θα μας βγάλετε μια φωτογραφία;» έχει εκλείψει αλλά, από την άλλη, έχουν μειωθεί και οι κλοπές κινητών και φωτογραφικών μηχανών, αφού, πολλές φορές, αυτός που σταματούσες για να σε βγάλει φωτογραφία έκανε μερικά βήματα πίσω -τάχα μου για να έχει καλύτερη εικόνα- και το έβαζε στα πόδια, αφήνοντας εσένα να χαμογελάς σαν ηλίθιος στο πουλάκι τσίου που δεν έβγαινε ποτέ.
Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει πως η φορολόγηση των selfie είναι αντισυνταγματική, ενώ έρχεται αντίθετη και με την παραδοσιακή συνήθεια των Ελλήνων να μαλακίζoνται.
Αύριο το απόγευμα, θα γίνει διαδήλωση στο Σύνταγμα κατά της φορολόγησης των selfie, με τους διαδηλωτές να τραβάνε εκατομμύρια selfie και να τις ανεβάζουν στα social media, για να αποδείξουν πως οι Έλληνες αντιστέκονται και προστατεύουν το δημοκρατικό δικαίωμα στις selfie.

Δεν υπάρχουν σχόλια: