Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΕΛΙ....ΑΠΟ ΚΑΝΝΑΒΗ !!! [ video ]

Ένας 39 χρόνος Γάλλος μελισσοκόμος έχει κάνει μια σημαντική ανακάλυψη στον τομέα της μελισσοκομίας. Τα τελευταία 20 χρόνια έχει εκπαίδευσει τις μέλισσες του να κάνουν μέλι από όλα τα φυτά, μέχρι και από φρούτα και από την ζάχαρη αντί από τα λουλούδια.
Αποτέλεσμα εικόνας για μελι απο κανναβη
Αλλά δεν είναι μόνο από τα φρούτα και από τα λουλούδια που παράγουν μέλι αλλά και από την ιατρική κάνναβη! Ο ίδιος ονομάζεται Nicolas Trainerbees, βγαίνει συχνά στο κοινό και κάνει μάθημα πώς εκπαίδευσε τις μέλισσες του να παράγουν μέλι από κάνναβη.Αποτέλεσμα εικόνας για μελι απο κανναβη Το πάθος του για τη φύση και για τα μέσα που μας προσφέρει για να αντιμετωπίσουμε και να θεραπεύουμε ασθένειες είναι αρκετά εντυπωσιακό. Έτσι εκπαίδευσε τις μέλισσες του να συλλέγουν τη ρητίνη του φυτού κάνναβη, όπως από τα ένζυμα του νέκταρ της ζάχαρης και στην συνέχεια να το μετασχηματίζουν σε μέλι.
Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό μέλι με θεραπευτικές ιδιότητες και έχει μια γεύση απαλή λουλουδένια. Οι μέλισσες του δεν ζαλίζονται από το φυτό κάνναβη ούτε ναρκώνονται επειδή δεν έχουν το ανθρώπινο σύστημα αντίδρασης στην κάνναβη. Απλά το βλέπουν ως μια άλλη πηγή τροφής.

«Οι μέλισσες μετατρέπουν τη γύρη κάνναβης σε φυσικά εγχυόμενο μέλι. Οι μέλισσες δεν αισθάνονται την επίδραση από την κάνναβη, επειδή δεν έχουν ενδοκανναβινοειδές σύστημα. Εν ολίγοις, δημιουργούν την πρώτη παρτίδα στον κόσμο του…cannahoney (κανναβομέλισου). Μάθετε εδώ το πώς και το γιατί: goo.gl/b4hXbd »

Δεν υπάρχουν σχόλια: