Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!!

Η από καιρό φημολογούμενη αδελφική σχέση του «καραμανλικού» Στρατοπέδου με το κυβερνών κόμμα και τα στελέχη του επισημοποιείται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.
Συγκεκριμένα ο Κώστας Καραμανλής κατέχει την ταυτότητα συνέδρου με τον αριθμό 0002, αμέσως δηλαδή μετά τον Αλέξη Τσίπρα που έχει τον αριθμό 0001 και κυκλοφόρησε από κύκλους της Κουμουνδούρου προκαλώντας αναταραχή στα social media.
Η εικόνα που διέρρευσε με υπερηφάνεια η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ δεν χωράει αμφισβήτηση.
Η παρουσία του «κυκλούχου» πρώην Πρωθυπουργού στο κρίσιμο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να διαμορφώσει μια νέα συμμαχία στο χώρο της «αριστεροδεξιάς» καθώς οι σιωπηλές παρεμβάσεις του αναμένεται να προκαλέσουν σάλο.
Κύκλοι του Κώστα Καραμανλή δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις και υπόσχονται ότι οι εκφράσεις που θα παίρνει ο Κώστας Καραμανλής κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων θα είναι ιδιαίτερα εύγλωττες.
Εξάλλου ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον μοναδικό σύμμαχό τους ύστερα από το μπαράζ των αντικαραμανλικών δημοσιευμάτων για την υπόθεση του ελλείμματος. Δημοσιεύματα που ως γνωστόν τους οδήγησαν σε ρεκόρ «δυσαρέσκειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: