Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2004 - 2009 ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ !!!

Σφοδρή επίθεση εξαπόλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου τόσο κατά προσώπων της σημερινής κυβέρνησης, όσο και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, επαναφέροντας τη θεωρία της ευθυγράμμισης της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με τους καραμανλικούς, με τον Προκόπη Παυλόπουλο να παίζει κεντρικό ρόλο στην σχέση αυτή. Ειδικά για τον κ. Παυλόπουλο ο Γιώργος Παπανδρέου σημειώνει ότι ευθύνεται για τη διόγκωση του ελλείμματος της κυβέρνησης Καραμανλή εξαιτίας των προσλήψεων επί της θητείας του στο υπουργείο Εσωτερικών.
«Ας πει ο κ. Καραμανλής ποιος ευθύνεται για την αύξηση του χρέους από 180 δις στα 300 δις ευρώ, κατά την πενταετή διακυβέρνηση 2004-2009; Είναι προϊόν παραποίησης στοιχείων αυτή η αύξηση του χρέους ή αποκλειστικά ανερμάτιστων πολιτικών, με τις προσλήψεις Παυλόπουλου και τις αχαρτογράφητες δαπάνες, όπως για παράδειγμα, στο χώρο της υγείας και ιδιαίτερα του φαρμάκου;
» Όταν και αν εμφανιστεί ο κ. Καραμανλής, θα πούμε και τι έλεγε στις συναντήσεις που είχε στις αρχές του 2009, με άλλους πολιτικούς αρχηγούς, όπως και γιατί όταν εξήγγειλε το πακέτο μέτρων στη ΔΕΘ το Σεπτέμβριο του 2009, λίγο πριν από την εσπευσμένη αναχώρησή του από την πρωθυπουργία, αυτά στο σύνολό τους, δεν ξεπερνούσαν το 1% του ΑΕΠ, όταν ο εκτροχιασμός του ξεπερνούσε το 15%, ενώ θα είχαν εφαρμογή από τις αρχές του επόμενου χρόνου, δηλαδή το 2010.
» Αυτά προσώρας.
» ΥΓ. Στον αστερισμό της αριστεροδεξιάς συντηρητικής συναγωγής, προστέθηκαν δύο ακόμη, ο και Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και ο γνωστός χαμαιλέων, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, που και αυτός άρχισε τα 'άρρητα ρήματα' - πριν άλλα έλεγε, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα ως στέλεχος σε τράπεζα.
» Επομένως, ανακεφαλαιώνοντας επί του παρόντος,
» Καραμανλής, Παυλόπουλος, Καμμένος, Τσίπρας, Παππάς, Λιβάνης, Στυλιανίδης, Κοτζιάς, Ρουμελιώτης.
» Με κάποιους ακόμη, που για την ώρα δεν έχουν εμφανιστεί, θα ολοκληρωθεί και το κάδρο της πολιτικής συναλλαγής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: