Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ : ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ....''ΑΝΑΠΤΥΞΗ'' ΚΑΙ 300.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!

Η ενεργοποίηση του αναπτυξιακού νόμου θα επιφέρει τη δημιουργία 300.000 θέσεων εργασίας, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, σε συνέντευξή του στο αθηναϊκό – μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων.
Κάνοντας ειδική μνεία στην ανάκαμψη των ιδιωτικών επενδύσεων, ο Γ. Δραγασάκης σημείωσε ότι «η ενεργοποίηση του νέου Αναπτυξιακού Νόμου, η αποσαφήνιση του νέου
παραγωγικού υποδείγματος και της νέας παραγωγικής ταυτότητας της χώρας, καθώς και η θεσμοθέτηση των νέων χρηματοδοτικών αναπτυξιακών εργαλείων αναμένεται να δώσουν ισχυρή ώθηση στις ιδιωτικές επενδύσεις».
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, για την κυβέρνηση οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική προστασία είναι έννοιες αλληλένδετες. «Σήμερα συντελείται αθόρυβα ένας βαθύς μετασχηματισμός για το νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τον λαό, καθώς τα αιτήματα ατόμων ή ομάδων δεν αγνοούνται, αλλά αξιοποιούνται ως ερεθίσματα ή ως αφορμές για να θεσμοθετηθούν καθολικές λύσεις» έσπευσε να προσθέσει.
Στόχος, συνέχισε, είναι «από μια κοινωνία του «μέσου», του «ρουσφετιού» και της πελατειακής πολιτικής, να γίνουμε μια κοινωνία δικαιωμάτων, ευθυνών και υποχρεώσεων ως τη βάση του νέου κοινωνικού συμβολαίου που πρέπει να συγκροτήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: