Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

ΓΙΑ....''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΦΩΝΙΑ'' ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

«Για εγκληματική αφωνία» έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Εσωτερικών με τη ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την συμπληρωματική δίωξη κατά του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.
Ο Γ. Μιχελάκης χαρακτήρισε ως «αδικαιολόγητη τη σιωπή που έχει επιβληθεί από την λαλίστατη κατά τ` άλλα ηγεσία της ΝΔ» χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική».
«Για κάποιο λόγο», είπε ο πρώην υπουργός «ο Κυριάκος  Μητσοτάκης θέλει να επιβάλει μια σκιά πάνω από τα γεγονότα του 2009, χωρίς να σέβεται την ιστορία του κόμματος, στον βωμό πολιτικών συμμαχιών με κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης, όπως το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι».
Και εξήγησε: «η επιλογή Μητσοτάκη να συνεργαστεί με το σύστημα Σημίτη, σκεπάζοντας την αλήθεια για τα ακριβή γεγονότα τα οποία μας οδήγησαν στα μνημόνια, παραγκωνίζει την εκλογική βάση της ΝΔ, μια βάση η οποία είναι από τις πιο ισχυρές πολιτικές βάσεις στην Ελληνική κοινωνία».
Κατακεραύνωσε, μάλιστα, τις επιλογές Μητσοτάκη με τις οποίες, όπως τόνισε ο πρώην υπουργός, οδηγούν την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε επικίνδυνα μονοπάτια.
Και σχολίασε «αφού θέλει να μετακομίσει στα νέα γραφεία, ας κάνει και νέο κόμμα». Στο σημείο αυτό κατέκρινε το αίτημα  της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για πρόωρες εκλογές. Ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι, «το αίτημα αυτό δεν έχει νόημα και δεν εξυπηρετεί κανέναν. Αντιθέτως αποτελεί πολιτική τακτική, παλαιάς κοπής, το οποίο δεν έχει δώσει αποτελέσματα». Να σημειώσουμε πως σε πρόσφατο άρθρο του ο Γ. Μιχελάκης, σημείωνε μεταξύ άλλων πως «αν κάποιοι μέσα από την ηγετική ομάδα της Συγγρού πιστεύουν ότι "θάβοντας" επικοινωνιακά την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ "καθαρίζουν" με τον Καραμανλή διαπράττουν πολιτικό έγκλημα εις βάρος της χώρας και μιας ολόκληρης παράταξης. Γιατί στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, η ΝΔ θα έχει ταυτιστεί με εκείνους, που έχουν την ιστορική ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα σήμερα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τους ακολουθήσει στον δικό τους πολιτικό κατήφορο, αφήνοντας χώρο σε ακραίες πολιτικές φωνές». 
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: