Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΚΙΔΗΣΟ ΓΙΑ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ : Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ....ΜΙΑ ΝΕΑ ''ΑΛΛΑΓΗ'' !!!

Στην υπόθεση με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, παρενέβη το «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών», το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση, αναφέροντας:
 «Τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει μια μεγάλη παραφιλολογία σχετικά με την αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων της χώρας μας .
    Από το 2010 , όταν δηλαδή η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου μετέτρεψε την Ελληνική Στατιστική Αρχή σε ανεξάρτητη από πολιτικές παρεμβάσεις υπηρεσία του κράτους , ουδεμία ένσταση εμφανίστηκε απέναντι στην αξιοπιστία των στατιστικών στοιχείων από κανέναν διεθνή οργανισμό , την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή κάποιον άλλο φορέα.
    Σε αντίθεση με την περίοδο του Κώστα Καραμαλή στην οποία σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υπάρχει συνειδητή παραποίηση των στατιστικών στοιχείων που αποστέλλονταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Θα συμβουλεύαμε την αριστερή και δεξιά συντήρηση , η οποία μάλιστα ταυτίζεται και σε νυν στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να σταματήσουν να παίζουν με τον ελληνικό λαό.
    Ο λαϊκισμός από όλους όσους έπαιξαν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού , είτε για να μετατραπούν από «αρχιτέκτονες του αντιμνημονιακού αγώνα» σε μνημονιακοί πρωθυπουργοί , είτε επειδή ήλπιζαν πως «αυτή η βουλή δεν θα ψηφίσει μνημόνιο» , είτε για να μετατραπούν σε «μόνιμοι αντιπρόεδροι της κυβέρνησης» έχει την υποχρέωση να σταματήσει.
    Ο ελληνικός λαός απαιτεί ένα νέο ελληνικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο το οποίο θα βάλει τις βάσεις για την αλλαγή του κράτους και την δημιουργία ενός κράτους που θα βάζει πρώτα τον πολίτη . Ο ελληνικός λαός απαιτεί μια «νέα Αλλαγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: