Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ....ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ !!!

Πριν καλά καλά προλάβει να αντιμετωπίσει το μένος των «καραμανλικών» για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα ακόμα μεγάλο εσωκομματικό μέτωπο.
Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά,
να αποστασιοποιείται αισθητά από τον νυν πρόεδρο της ΝΔ, τον οποίον ο ίδιος έχρισε με τη στήριξή του.
Γαλάζιοι κύκλοι επισημαίνουν χαρακτηριστικά πως μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρά την αγάπη του για τα φλας και τις δημόσιες εμφανίσεις, δεν έδωσε το παρόν στο… ποδαρικό για τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, παρά άφησε μόνο του τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι, την ώρα που οι καραμανλικοί, στους οποίους έχει κηρύξει πόλεμο ο Μητσοτάκης μέσω των διαρροών σε ΔΟΛ και ΣΚΑΙ, διαμηνύουν ότι δεν θα αφήσουν τον Μητσοτάκη να «αλωνίζει» αλλοιώνοντας ολόκληρη την παράταξη με τα απομεινάρια του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, το «σαμαρικό» μπλοκ φαίνεται να εντείνει την πολιτική απομόνωση της ηγεσίας, βάζοντας σε εφαρμογή τη δική της στρατηγική για ολική επαναφορά του Αντώνη Σαμαρά στο προσκήνιο.

«Ίσως έτσι εξηγείται και η πρεμούρα του Μητσοτάκη να ρίξει γέφυρες με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Αναζητά συμμάχους», σχολίαζε δηκτικά παραδοσιακό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενο στο χθεσινό ραντεβού που είχαν οι δύο πολιτικοί παρά το πρωτοφανές άδειασμα της ηγεσίας από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: