Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΣΤΑΤ !!!

Ένα άρθρο «βόμβα» υπογράφει ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και δημοσιογράφος, Γιάννης Μιχελάκης.
Ο Γιάννης Μιχελάκης «καρφώνει» τον ίδιο τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας πως «εκείνος ήταν που έδωσε εντολή να μην βγει καμία ανακοίνωση» σχετικά με την παραπομπή του Α. Γεωργίου στο Συμβούλιο Εφετείου Αθηνών για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης.
«Είναι χαρακτηριστικό, ότι από το γραφείο τύπου της Συγγρού βγήκαν χθες επτά ανακοινώσεις! Καμία δεν αφορούσε την υπόθεση του Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ», γράφει χαρακτηριστικά ο Γ. Μιχελάκης και συμπληρώνει:
«Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε προ ημερησίας συζήτηση στην βουλή για την Παιδεία και όχι για την υπόθεση των φουσκωμένων ελλειμμάτων, που οδήγησαν την χώρα στο μνημόνιο».Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, βάζει στο «κάδρο» τόσο τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Γιώργο Κουμουτσάκο, όσο και τον αρμόδιο τομεάρχη, Κώστα Τζαβάρα, γράφοντας πως μάταια οι δημοσιογράφοι τους ρωτούσαν για τον εάν θα υπάρξει ανακοίνωση από τη ΝΔ για το «καυτό» ζήτημα και πως ήταν εμφανώς αμήχανοι και κομπιασμένοι.
«Επειδή όμως τα μισόλογα αυτά δεν κάλυπταν τους εκπροσώπους του τύπου επιστρατεύτηκε η… «ατάκα-πασπαρτού» πως η ΝΔ «δεν σχολιάζει δικαστικές αποφάσεις»! Εντύπωση προκάλεσε πως ακόμα και ο υπεύθυνος για τα οικονομικά Χρήστος Σταϊκούρας που εμφανίζεται ως «καραμανλικός» δεν είπε το παραμικρό και εξέδωσε ανακοίνωση για… το πρώτο εξάμηνο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!», σχολιάζει στο άρθρο του ο Γ. Μιχελάκης.
Ωστόσο, οι αναφορές του πρώην βουλευτή δεν περιορίστηκαν στην παρούσα ηγεσία της ΝΔ, αφού τα πυρά που εξαπέλυσε, στράφηκαν και κατά του ιδίου του Αντώνη Σαμαρά:
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί την τακτική του Αντώνη Σαμαρά, που «σφύριζε αδιάφορα» μόλις έβγαιναν στην δημοσιότητα στοιχεία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ», ανέφερε ενώ στη συνέχεια έγραψε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το γεγονός οτι επέλεξε να «θάψει» επικοινωνιακά την απόφαση-βόμβα του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου δείχνει οτι θέλει να πάρει διαζύγιο με κάθε τι που έχει σχέση με τον Κώστα Καραμανλή».altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: