Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

ΕΣΥ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ....''ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΞ'' !!!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ξεκινούν και επίσημα την Κυριακή, αλλά μην ανησυχείτε για το αν, βλέποντας όλους αυτούς τους αθλητές και αθλήτριες, ντραπείτε για την αθλητική σας ανικανότητα - το διαδυκτιακό φαρμακείο «Dr. Felix» σας δείχνει τον τρόπο με τον οποίον εσείς και το άλλο σας μισό μπορείτε να συμμετάσχετε στην διασκέδαση.
Το διαδυκτιακό φαρμακείο έχει δημιουργήσει ένα πολύ χρήσιμο σχεδιάγραμμα που βάζει τα αθλήματα δίπλα σε στάσεις του σεξ που προκαλούν ανάλογη απώλεια θερμίδων: οι λεγόμενοι «Ολυμπιακοί του Σεξ».
Το σχεδιάγραμμα εξηγεί επίσης ποιες μυϊκές ομάδες γυμνάζονται.

Ξεκινάει με την βασική ιεραποστολική στάση για δυόμιση λεπτά, που από ότι φαίνεται είναι ανάλογη με σπριντ 100 μέτρων στην καύση θερμίδων με τις μυϊκές ομάδες που γυμνάζονται να είναι οι γλουτοί, οι γοφοί και τα πόδια.


Οι ενδιαφερόμενοι για τους «Ολυμπιακούς του Σεξ» μπορούν επίσης αντί για στίβο μετ’ εμποδίων να δοκιμάσουν ένα «doggy style» και να γυμνάσουν έντονα τους κοιλιακούς τους, τα πόδια τους, τους γλουτούς και τους μηρούς τους - βέβαια θα πρέπει επιδοθούν στο «άθλημα» για 50 λεπτά.
Αν θέλουν να γυμνάσουν τα χέρια τους, τότε το ακόντιο και η τοξοβολία είναι τα αθλήματα που τους ταιριάζουν ή τα… ανάλογα του σχεδιαγράμματος
Το Ποντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: