Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΙΣ....''ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ'' ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΕΣ !!!

Η ρωσική διπλωματία απέρριψε σήμερα, Τρίτη 02 Αυγούστου, τις εκκλήσεις του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι πρός τη Μόσχα και στο καθεστώς της Συρίας, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο τον τόνο του.
«Μόλις σημειώθηκε αληθινή πρόοδος στις μάχες εναντίον των τρομοκρατών από την συριακή κυβέρνηση και το στρατό με την υποστήριξή μας, οι Αμερικανοί άρχισαν να καταφεύγουν σε εσφαλμένες μεθόδους, απαιτώντας να σταματήσουμε να πολεμάμε τους τρομοκράτες», δήλωσε ο ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ στο ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
«Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο», συνέχισε, κατηγορώντας τις ΗΠΑ ότι «καλύπτουν» τους αντάρτες και τους τζιχαντιστές συμμάχους τους που πολιορκούνται στο Χαλέπι, τη μεγαλούπολη της βόρειας Συρίας, από τις δυνάμεις που πρόσκεινται στο συριακό καθεστώς.
Ο Ριάμπκοφ έκρινε ότι αυτές οι δηλώσεις ισοδυναμούν με τελεσίγραφο και έκανε λόγο περί ενός «εκβιασμού».
«Το να ακούμε την Ουάσινγκτον να λέει… ότι οι επόμενες ώρες και οι επόμενες ημέρες θα είναι αποφασιστικές ισοδυναμεί με τελεσίγραφο, σε απαράδεκτο τόνο. Για εμένα, πρόκειται για τον συνηθισμένο εκβιασμό στον οποίο είναι εξοικειωμένοι οι Αμερικανοί» να προβαίνουν, υποστήριξε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: