Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ....ΧΑΣΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Δυστυχώς, η....''αριστερή'' κυβέρνηση όχι μόνο δεν απογοήτευσε τους Έυρωπαίους αλλά ευχαρίστησε και το Ελληνικό Μέτωπο "Μένουμε Ευρώπη", που ζητούσε με πλήρη επικοινωνιακή κάλυψη όλων των ΜΜΕ, την άνευ όρων υπογραφή Συμφωνίας με την Ε.Ε. 

Δυστυχώς έπρεπε να φτάσει μια αριστερή κυβέρνηση να κάνει το δυσκολότερο έργο της φιλελεύθερης τραπεζικής Ένωσης, γνωστή ως Ε.Ε, για την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας όλων των κρατών-μελών, με πρώτη την Ελλάδα.

Φτάνοντας λοιπόν, λίγο πριν το τέλος αυτής της τραγική κωμωδίας της Ελληνικής Κρίσης που ξαφνικά ξέσπασε στην Ελλάδα το 2010, μαθαίνουμε ότι ποτέ δεν υπήρχε πραγματική Κρίση. Ήταν ένα από τα καλύτερα σενάρια που έχουν γραφτεί για ένα και μόνο λόγο: Την ολοκλήρωση της Ε.Ε ως ένα καθαρά φεντεραλιστικό Κράτος με πρώτη επαρχία την Ελλάδα που θα βρει την πολιτική λύση που ζητά από δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς της Ευρώπης, με "λαγό" τον εκλεγμένο δημοκρατικά Γιούνκερ, που ο Σύριζα ως αντιπολιτευόμενο τότε κόμμα, έδωσε μάχες υπέρ του.

Για την στήριξη στον Γιούνκερ θα έρθει και το πρώτο πακέτο ανάπτυξης στην Επαρχία Ελλάδα ύψους 35 δις. Αυτό, βέβαια, δεν θα το διαχειρίζεται ουδείς εκλεγμένος από το λαό, αλλά η "Αρχή", μετά βέβαια από την λύση που μόνο η ηγέτιδα Μέρκελ μπορεί να δώσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ε.Ε.

Επειδή η κυβέρνηση θα συνεχίζει να κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους της ευχαριστώντας τα μάλα τους δήθεν αντικυβερνητικούς "Μένουμε Ελλάδα", η απάντηση σε οποιαδήποτε αμφιβολία είναι η δήλωση μετά την Σύνοδο Κορυφής του υπουργού Επικρατείας, κ. Παππά, στο Euronews: "Το ζήτημα του κρατικού χρέους της Ελλάδας είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα στο οποίο πρέπει να δοθεί ευρωπαϊκή λύση".
Το εθνικό έχει μετατραπεί σε ευρωπαϊκό. Αυτό σημαίνει ότι η ευρωπαϊκή λύση θα δοθεί αφού πρώτα εκχωρηθεί με Συμφωνία πλήρως, νόμιμα και συνταγματικά η εθνική κυριαρχία της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: