Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΑ !!!

Αποχωρεί σήμερα η ΝΔ από τα γραφεία της Συγγρού και στις 18 Αυγούστου ξεκινά η λειτουργία του νέου κτηρίου της, στο Μοσχάτο.

Οι προετοιμασίες για τη μετακόμιση είχαν ξεκινήσει από τα τέλη Ιουλίου καθώς το κτίριο της Πειραιώς είναι πλέον έτοιμο και βαμένο στα χρώματα της ΝΔ.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε: «τελευταία μερα στα γραφεία μας στη Συγγρού! Απο αύριο δουλεύουμε από τη Βουλή και στις 18/8 στο Μοσχάτο!». 

Δέκα πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα καινούργια γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

1 Το ενοίκιο των νέων γραφείων της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σχεδόν 90.000 ευρώ χαμηλότερο, γεγονός που θα επιτρέψει στο κόμμα να αποπληρώσει τα δάνεια που έχει πάρει το αργότερο έως το έτος 2967, ενώ θα υπάρχουν πολύ περισσότερα διαθέσιμα χρήματα για φωτοτυπίες σκίτσων του Αρκά.
2Τα εγκαίνια του κτιρίου θα πραγματοποιήσει ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Για το λόγο αυτό έχει εκπονηθεί προληπτικό σχέδιο εκκένωσης των κατοίκων του Μοσχάτου για την ασφάλεια τους.
3Το κτίριο διαθέτει ηχομόνωση τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μην ακούγονται οι κραυγές του Άδωνι Γεωργιάδη και σκιάζονται οι κάτοικοι της περιοχής.
4Στο ισόγειο του κτιρίου θα υπάρχει μόνιμη έκθεση με αρχειακό υλικό από την αντιστασιακή δράση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την ηλικία 0-6 μηνών, καθώς και τα έξι χρόνια εξορίας που ακολούθησαν.
5Στο φουαγιέ θα λειτουργήσει κατάστημα δώρων με επώνυμα προϊόντα Siemens, το οποίο θα διαχειρίζεται η Ντόρα Μπακογιάννη.
6Το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά θα είναι στον πρώτο όροφο και θα είναι ακριβές αντίγραφο του τάφου της Αμφίπολης.
7 Στο υπόγειο του κτιρίου θα λειτουργήσει μουσείο κέρινων ομοιωμάτων των πρώην αρχηγών του κόμματος, το οποίο θα λειτουργεί παράλληλα και ως γραφείο του Κώστα Καραμανλή.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΕΡΙΝΟ ΟΜΟΊΩΜΑ8Το κτίριο διαθέτει υπερσύγχρονο γυμναστήριο με γυάλινους τοίχους ώστε να μπορούν όλοι να παρακολουθούν την Όλγα Κεφαλογιάννη να κάνει στατικό ποδήλατο.Απολαύστε την Όλγα Κεφαλογιάννη σε τρεις πόζες με μαγιό9Μετά από απαίτηση ευκατάστατων υποστηρικτών του κόμματος δημιουργήθηκε ξεχωριστή είσοδος με σήραγγα, μέσω της οποίας θα μπορούν να μπαίνουν στα γραφεία απευθείας από τα αυτοκίνητα τους. Έτσι μειώνεται η πιθανότητα να δει κάποιος ότι έχουν πάει στο Μοσχάτο, αλλά και το ενδεχόμενο να τους αγγίξει κατά λάθος κάποιος φτωχός.Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΝΕΛ 10Το κτίριο επιλέχθηκε λόγω της μικρής απόστασης από ουζερί ώστε να υπάρχει συνεχής τροφοδοσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τσίπουρο.Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΟΥΖΑ                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια: