Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : ΔΥΟ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΕΚΛΟΓΕΣ Ή....ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Μεγάλη πιθανότητα για προκήρυξη εθνικών εκλογών και μάλιστα εντός των αμέσως επομένων μηνών «βλέπει» η Ντόρα Μπακογιάννη διευκρινίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν το επιθυμεί ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αλλά θα αποτελέσει μια αναγκαστική επιλογή του.
Η βουλευτής της Ν.Δ., είπε πως η λύση των εκλογών το φθινόπωρο βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνα που σχεδιάζει ο πρωθυπουργός μη μπορώντας να ανταποκριθεί στη δύσκολη πραγματικότητα:
«Ο Α. Τσίπρας κατά την προσφιλή του τακτική, έχει δύο ταυτόχρονες στρατηγικές και εξετάζει εάν θα υποστηρίξει τη μία ή την άλλη» τονίζει και εκτιμά ότι «επιθυμία τους είναι να πάνε τις εκλογές όσο μακρύτερα μπορούν, αλλά επειδή η επιθυμία τους αυτή είναι σε ευθεία αντίθεση με την δύσκολη πραγματικότητα προετοιμάζεται και για το ενδεχόμενο εκλογών».
H Nτόρα Μπακογιάννη εκτιμά πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι συγκυρίες θα είναι ακόμη πιο δυσμενείς για την κυβέρνηση σε όλους τους τομείς, καθώς «την πρώτη ψυχρολουσία από τις περικοπές του νόμου Κατρούγκαλου ένιωσαν όλοι οι συνταξιούχοι - ακόμη και οι χαμηλοσυνταξιούχοι - και η βαριά φορολογία γονατίζει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και τους μισθωτούς».
Όσον αφορά τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες της Ν.Δ., η Ντ. Μπακογιάννη σημειώνει ότι «το ζητούμενο είναι η μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική συμμαχία και συναίνεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: