Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ....ΚΑΛΕΙ ΜΑΡΚΟ !!!

Τα δημοσιεύματα που έφεραν στο φως το πρόσφατο ρατσιστικό παραλήρημα του....''Μητροπολίτη'' Χίου Μάρκου απέστειλε στον εισαγγελέα ο γενικός γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστής Παπαϊωάννου, προκειμένου να διερευνηθεί αν διέπραξε αξιόποινες πράξεις. Έστειλε επίσης το μήνυμα πως «τα άμφια δεν διασφαλίζουν την ασυλία» Υπενθυμίζεται ότι ο....''Μητροπολίτης'' Χίου σε κήρυγμα του προς το ποίμνιο προ ολίγων ημερών υποστήριξε πως «Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες»
Από τα πυρά του δεν ξέφυγαν όμως και οι ομοφυλόφιλοι, τους οποίους «καταδίκασε» εξαιτίας του συμφώνου συμβίωσης. Με την ευκαιρία επιτέθηκε και στους δημάρχους για τους οποίους είπε ότι «δεν είναι δυνατόν να παντρεύουν ζευγάρια εκείνοι που μαζεύουν τα σκουπίδια μας».

Όταν δε το θέμα έφτασε στην ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, ήταν που ο....''Μητροπολίτης'' απασφάλισε λέγοντας ότι οι πολιτικοί μας ότι «έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν» κι ότι «παραδίδουν τη χώρα».
Μετά από όλα αυτά, κάλεσε μάλιστα και τους πιστούς να φωνάξουν δυνατά την αντίθεση τους στη στάση των βουλευτών και να μην επιτρέψουν τη δημιουργία τεμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: