Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ....ΑΚΡΙΒΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

Αν θελετε να αποκτήσετε μια αίσθηση για το ποια προϊόντα απευθύνονται σε πολυεκατομμυριούχους, με τον κίνδυνο να αισθανθείτε εξαιρετικά φτωχοί, δεν έχετε παρά να καταπιαστείτε με τη λίστα της online εταιρείας Lottoland που παρουσιάζει μερικά από τα πιο ακριβά φαγητά και ποτά σε όλο τον κόσμο. 
Το σίγουρο είναι ότι θα ζαλιστείτε από τις τιμές που θα δείτε καθώς υπάρχουν μπουκάλια νερό που έχουν σχεδόν 50.000 ευρώ, σοκολατένια αβγά με 29.000 ευρώ αλλά και πιο «προσιτές επιλογές» όπως τα cupcakes του Τhe Palazzo Hotel στο Λας Βέγκας με 600 ευρώ.
Acqua Di Cristallo Tributo a Modigliani: Το πιο ακριβό μπουκάλι νερού έχει κόστος 48.788 ευρώ! Η αξία του είναι τόσο μεγάλη χάρη στο χειροποίητο 24 καρατίων μπουκάλι του, εμπνευσμένο από το έργο του Ιταλού καλλιτέχνη Amedeo Clemente Modigliani. Σε ότι αφορά το περιεχόμενό του πρόκειται για  ένα μίγμα νερού από πηγές των Φίτζι και της Γαλλίας αλλά και από παγετώνα της Ισλανδίας.
Chocolate Egg Dessert: Αν είστε λάτρεις της σοκολάτας υπάρχει ένα πραγματικά ιδιαίτερο αβγό από πολλές απόψεις. Καταρχάς  κοστίζει 28.463 ευρώ, καθώς είναι όλο φτιαγμένο από βρώσιμα φύλλα χρυσού. Θα το γευτείτε στο Lindeth Howe Hotel και σε περίπτωση που το αγοράσετε κρύβει για εσάς μια έκπληξη: ένα διαμαντένιο σοκολατένιο δαχτυλίδι 2.62 καρατίων σε ροζ χρυσό!
White Truffle & Gold Pizza: «Αυτό δεν είναι απλά μια πίτσα, αυτό είναι ένα σημάδι από το Θεό για να μας λέει πόσο μεγάλη είναι». Μια ελαφρώς υπερβολική περιγραφή του εν λόγω εδέσματος αφού το συνολικό του κόστος ξεπερνά λίγο πολύ τα 1900 ευρώ. Όσο για τα συστατικά της; Βιολογική βουβαλίσια μοτσαρέλα, βρώσιμα φύλλα χρυσού 24 καρατίων και άσπρες τρούφες.
230 Fifth Dog: Πρόκειται για hot dog από Wagyu βοείου κρέατος και άσπρες τρούφες. Κόστος, 1790 ευρώ.
Και μια πιο οικονομική πρόταση... Υπολογίστε ότι θα διαθέσετε περί τα 600 ευρώ για να απολαύσετε ένα λαχταριστό σοκολατένιο cupcake, που σερβίρεται μόνο στος Λας Βέγκας και είναι φτιαγμένα από εξαιρετικά συστατικά απ' όλο τον κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: