Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ....ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Με νέο του άρθρο, Ο Γ. Μιχελάκης βάζει στο «κάδρο» και τον εκλεκτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θοδωρή Σκυλακάκη.
«Μπορεί η ΝΔ να αποφεύγει να τοποθετηθεί στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ με εντολή του προέδρου του κόμματος, όμως ο Θ. Σκυλακάκης που μέσω Μητσοτάκη επιστρέφει στη ΝΔ, με ανάρτηση του στο Facebook στηρίζει τον πρώην επικεφαλή της ΕΛΣΤΑΤ, που κατηγορείται ότι φούσκωσε τα ελλείμματα του 2009, ενώ κάνει επίθεση στα πεπραγμένα της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.», γράφει ο πρώην υπουργός της ΝΔ.
Συνεχίζοντας, ο Γιάννης Μιχελάκης αναφέρει στο άρθρο του: «Η παρουσία του προέδρου της ΝΔ στο πρόσφατο Συνέδριο της Δράσης, της οποίας ηγείται ο κ. Σκυλακάκης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους προσανατολισμούς του κ. Μητσοτάκη και τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο ίδιος με το αυτοαποκαλούμενο εκσυγχρονιστικό μπλοκ του ΠΑΣΟΚ. Ίσως αυτή είναι και η αιτία που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει πει μέχρι σήμερα το παραμικρό για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.»
SKYLAKAKISΟ δε Ευάγγελος Αντώναρος μάλιστα, προτρέπει σε ανάρτησή του να διαβάσουμε και να αποθηκεύσουμε το άρθρο του Γ. Μιχελάκη, καθώς -όπως λέει- θα έρθει η ώρα που θα βγουν όλα τα στοιχεία, αναλυτικά.
ΑΝΤΩΝΑΡΟΣΑντωναρος 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: