Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

FORMULA 1 : ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ....ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ !!!


Μετά το σχεδόν μηνιαίο διάλειμμα των καλοκαιρινών διακοπών, η Formula 1 επιστρέφει στη δράση με τον 13ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στη θρυλική πίστα του Σπα στο Βέλγιο.
Ο Λιούις Χάμιλτον φτάνει στο Βέλγιο με μια διαφορά 19 πόντων στο πρωτάθλημα από τον συναθλητή του στη Mercedes Νίκο Ρόσμπεργκ, έχοντας κερδίσει τα έξι από τα επτά τελευταία Γκραν Πρι. Στην προσπάθειά του όμως να πετύχει την έβδομη νίκη της χρονιάς, ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος στο περιθώριο του αγώνα, η ομάδα του θα προβεί σε αλλαγή τουλάχιστον ενός εκ των εξαρτημάτων της μονάδας ισχύος του μονοθεσίου του, κάτι που σημαίνει ότι ο Βρετανός πιλότος θα δεχτεί ποινή θέσης στην εκκίνηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1Την κατάσταση θα είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος έχει τερματίσει δεύτερος στο Σπα τις δύο τελευταίες χρονιές και δηλώνει αποφασισμένος να προσθέσει το όνομά του στη λίστα νικητών του διάσημου αυτού αγώνα.
Οι Red Bull και Ferrari αναμένεται να είναι και πάλι οι κοντινότεροι αντίπαλοι της Mercedes, την προσοχή του κόσμου όμως, ενδέχεται να τραβήξει η McLaren, καθώς η βρετανική ομάδα βρίσκεται σε συνεχή πορεία ανόδου το 2016.

Η Pirelli έφερε στο Βέλγιο τη μέση, τη μαλακή και την πολύ μαλακή γόμα των ελαστικών της, είναι άγνωστο όμως ποια στρατηγική θα ακολουθήσουν οι ομάδες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1Παραδόξως για το Σπα, ο καιρός φαίνεται να είναι πολύ καλός και σταθερός καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, με θερμοκρασίες που ίσως ξεπεράσουν τους 25 βαθμούς Κελσίου.
Το Γκραν Πρι του Βελγίου αρχίζει στις 15:00, την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 και μεταδίδεται ζωντανά από την ΕΡΤ2, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr. Μία ώρα νωρίτερα (στις 14:00), προηγείται η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου.  
Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1  

ΕΡΤ
                webmaster@ert.gr                     webmaster@ert.grwebmaster@ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: