Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HAARP. ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ !!! [ video ]

Νέο Δελχί: Ένα οπλικό σύστημα των ΗΠΑ που χτυπά την ατμόσφαιρα με Ηλεκτρομαγνητική εστιασμένη δέσμη μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση του πλανήτη, είπε η κυβέρνηση της Ινδίας και παραδέχθηκε ότι η κλιματική αλλαγή είναι πιθανόν να μειώσει την απόδοση μεγάλων καλλιεργειών όπως το σιτάρι και το καλαμπόκι της χώρας.
India_Daveh_800-768x432[1]
O νέος υπουργός περιβάλλοντος, Anil Madhav Dave, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το κατά πόσον η κυβέρνηση έχει επίγνωση ότι το HAARP είναι ικανό να έχει καταστροφικές επιπτώσεις στο κλίμα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ινδίας, με αποτέλεσμα την αποσταθεροποίηση των γεωργικών και οικολογικών συστημάτων.
«Το HAARP είναι ένα προηγμένο μοντέλο ενός σούπερ ισχυρού θερμαστή της Ιονόσφαιρας, το οποίο μπορεί να προκαλέσει παγκόσμια θέρμανση του πλανήτη επιδρώντας πάνω του».
Είπε ότι μια μελέτη που διεξήχθη από το ινδικό Συμβούλιο της Γεωργικής Έρευνας έχει προβλέψει τις επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος και είναι δυσμενείς όσον αφορά τη μείωση της απόδοσης στις μεγάλες καλλιέργειες, όπως σιτάρι, καλαμπόκι, μουστάρδα, πατάτα και σόργο.
Αναγνωρίζοντας τις αρνητικές επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος, ο υπουργός είπε ότι η κυβέρνηση εγκαινίασε το εθνικό σχέδιο δράσης για την κλιματικά αλλαγή (NAPCC) τον Ιούνιο του 2008 που θα ασχοληθεί με ζητήματα που σχετίζονται με αυτήν.
Το NAPCC αποτελείται από οκτώ αποστολές στους τομείς της βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης, βιότοπος, ηλιακή ενέργεια, νερό, διατήρηση των οικοσυστημάτων των Ιμαλαΐων, δασοκομία, γεωργία και στρατηγική γνώση της κλιματικής αλλαγής.HAARP1
Αντιμετωπίζει επίσης τα ζητήματα που αφορούν στον μετριασμό των αερίων του θερμοκηπίου και την προσαρμογή στις δυσμενείς συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στο περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: