Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΕΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΡΕΜΠΕΤΗΣ ΚΑΙ ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΤΑΣ !!! [ video ]

"Εφυγε" από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα ο γνωστός ρεμπέτης και δεξιοτέχνης του μπαγλαμά Κώστας Τσιατάς κάνοντας φτωχότερο  το χώρο του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού.
Ενα μοναδικός καλλιτέχνης, μία από τις πιο γνωστές μουσικές φυσιογνωμίες της πόλης, ένας ρεμπέτης. Βιρτουόζος του μπαγλαμά Κώστας Τσιατάς άνθρωπος που συνέδεσε την πρωτεύουσα της Αχαϊας και όχι μόνο με το ρεμπέτικο και τον μπαγλαμά με την ερμηνεία μοναδικών κομματιών.
Ο Κώστας Τσιατάς είχε κάνει συνεργασίες - φίλιες με πολλούς μεγάλους του ρεμπέτικου όπως
τον Μπαγιαντέρα, τον Γκόγκο, τον Σπύρο Καλφόπουλο , τον Γιάννη Μωραϊτη την Ελευθερία Αρβανιτάκη στα πρώτα της βήματα, και συνεργαστηκε για πολλά χρόνια με τον αείμνηστο Μπάμπη Γκολέ, στην ''ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ'' στην ''ΡΙΒΙΕΡΑ'' στον ''ΣΚΕΝΤΖΟ''και στο ''ΧΑΡΑΜΑ'' .
Με τον φίλο και κουμπάρο του Αντρέα Νεζερίτη.                        Επίσης μικρός ακόμα είχε συνοδεύσει τη Ρόζα Εσκενάζυ στην τελευταία της εμφάνιση στην Πάτρα, το 1977.
H κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι από το Α Νεκροταφείο Πατρων.Ο Κώστας Τσιατάς ήταν μόλις 67 ετών και έφυγε μετά από μάχη με ασθένεια. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Του Θοδωρή και της Άννας Μαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: