Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ....ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ !!! [ video ]

Μπορεί να μην έκανε τίποτα για τη διαγραφή του χρέους της χώρας - που ήταν κατά την άποψη του, και του κόμματός του, βιώσιμο - αλλά θα διαγράψει το χρέος της ΝΔ που δεν είναι βιώσιμο! Πρόκειται για τον Άδωνι Γεωργιάδη, υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ.
Η ΝΔ χρωστάει 200 εκ. ευρώ και βρίσκεται σε «οικονομική πτώχευση». Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπόσχεται να λύση αυτό το πρόβλημα ζητώντας διαγραφή του χρέους.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά: «Θα ζητήσω διαγραφή του χρέους. Είναι τελείως αδύνατον η ΝΔ να εξυπηρετήσει το χρέος της. Θα γίνει αυστηρός οικονομικός έλεγχος».
«Είναι βέβαιο ότι πρέπει να ξεκινήσει μια διαδικασία διαγραφής χρεών της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή του Newsit με τον Νίκο Ευαγγελάτο, γιατί «το να λειτουργεί σωστά η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας είναι κρίσιμη παράμετρος για το δημοκρατικό μας πολίτευμα».
Κατηγόρησε μάλιστα στην παρατήρηση του Ν. Ευαγγελάτου, ότι σε μια τέτοια περίπτωση τα χρέη της ΝΔ θα κληθεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός, ότι χρησιμοποιεί τα… επιχειρήματα της Bild και των δανειστών ενάντια στο αντίστοιχο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης!
Σημειώνεται ότι τα χρέη της ΝΔ ανέρχονται σε 200 εκατ. ευρώ.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα μετά το 9ο λεπτό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: